Το Galaxy A8s σε concept renders με Infinity-O οθόνη

Το Galaxy A8s, Το Galaxy A8s σε concept renders με Infinity-O οθόνη

Οι νέες Infinity οθόνες με τρύπες-εγκοπές για την «εξουδετέρωση» των bezels είναι το νέο trend που πάει να δημιουργήσει η Samsung και το Galaxy A8s το πρώτο μοντέλο που θα μας απασχολήσει, όπως δείχνουν τα συνεχόμενα leaks, για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Τα concept renders του φημολογούμενου smartphone από το allaboutsamsung.de παρουσιάζουν το Galaxy A8s με τη νέα Infinity-O display της Samsung με την μικρή τρύπα να εμφανίζεται πάνω αριστερά στην οθόνη. Η τρύπα στην επιφάνεια της οθόνης που αντικαθιστά το κλασικό notch ή το waterdrop τύπου notch που επέλεξαν αρκετοί κατασκευαστές μέχρι σήμερα δίνει «στέγη» στην πρόσθια κάμερα (ενδεχομένως και στο ambient light sensor) περιορίζοντας αισθητά τα top bezels της συσκευής. Ενώ, το concept δείχνει λίγο πιο παχύ το bottom bezel του Galaxy A8s.

Σύμφωνα τώρα με τις φήμες το Galaxy A8s θα είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ από τα renders ο αισθητήρας φαίνεται να είναι τοποθετημένος επίσης στην πλάτη και όχι επί της οθόνης. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του φημολογούμενου μοντέλου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, είναι αρκετά πιθανό όμως ο βασικός εξοπλισμός του να βασίζεται σε Snapdragon 710 SoC με 6GB RAM.

Το Galaxy A8s, Το Galaxy A8s σε concept renders με Infinity-O οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Για midrange απλα κλαιω

Νίκος

Στα 600 που θα έρθει παίρνεις oneplus 6t και σου μένουν και ρέστα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.