Samsung Galaxy Z Flip vs Motorola RAZR 2019: Σύγκριση στα τεχνικά χαρακτηριστικά

, Samsung Galaxy Z Flip vs Motorola RAZR 2019: Σύγκριση στα τεχνικά χαρακτηριστικά

Στις 11 Φεβρουαρίου, ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός, παρουσίασε το Samsung Galaxy Z Flip, ένα foldable smartphone το οποίο έχει παρόμοιο μηχανισμό αναδίπλωσης με το Motorola RAZR 2019. Τα δύο smartphone έχουν ένα και μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό και αυτό εντοπίζεται στον μηχανισμό αναδίπλωσης ο οποίος είναι κάθετος. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά υπάρχουν σημαντικές διαφορές με το Galaxy Z Flip να ενσωματώνει flagship hardware σε αντίθεση με το RAZR 2019 το οποίο εντάσσεται στην mid-range κατηγορία όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οθόνη

Ας ξεκινήσουμε από την οθόνη η οποία είναι και το βασικό κομμάτι των smartphone. Το Galaxy Z Flip ενσωματώνει οθόνη 6.7 ιντσών με ανάλυση 2636 x 1080 pixels και panel τύπου Foldable Dynamic AMOLED. Το RAZR 2019 από την άλλη ενσωματώνει οθόνη 6.2 ιντσών ανάλυσης 2142 x 876 pixels και panel τύπου Foldable P-OLED. Στο εξωτερικό display όμως η Motorola έχει το πάνω χέρι αφού τοποθέτησε οθόνη 2.7 ιντσών και ανάλυσης 600 x 800 pixels σε αντίθεση με την Samsung η οποία ενσωμάτωσε οθόνη η οποία μόλις ξεπερνάει την μία ίντσα (1.1 ίντσες) με ανάλυση 112 x 300 pixels.

SoC, Μνήμη RAM και αποθηκευτικός χώρος

Στην περίπτωση του Z Flip συναντάμε το high-end SoC της Qualcomm, Snapdragon 855+ σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 256GB, την ώρα που το foldable smartphone της Motorola ενσωματώνει τον Snapdragon 710, 6GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB.

Κάμερα

Η κάμερα τώρα και των δύο smartphone έχει διπλή διάταξη. Από την μία το Galaxy Z Flip ενσωματώνει δύο κάμερες στα 12MP με f/1.8 και f/2.2, από την άλλη όμως το RAZR 2019 ενσωματώνει μία κάμερα 16MP με f/1.7 και μία 3D ToF. Στο front panel, το smartphone της Samsung χρησιμοποιεί punch-hole στο κέντρο της οθόνης για την φιλοξενία της κάμερας των 10MP ενώ το RAZR 2019 έχει κάμερα στα 5MP.

Μπαταρία

Τέλος, η μπαταρία των δύο foldable smartphone υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15W ωστόσο το Galaxy Z Flip έχει μπαταρία χωρητικότητας 3.300mAh σε σχέση με το RAZR 2019 του οποίου η μπαταρία ανέρχεται στα 2.510mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.