Huawei P40 Pro: Σύγχυση για τον σχεδιασμό της πλάτης

, Huawei P40 Pro: Σύγχυση για τον σχεδιασμό της πλάτης

Προστατευτική θήκη που κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο η οποία απευθύνεται στο Huawei P40 Pro, εμφανίζει τον σχεδιασμό της πλάτης του smartphone ο οποίος μοιάζει αρκετά με τα Samsung Galaxy S20. Τις προηγούμενες μέρες ωστόσο, κυκλοφόρησαν μερικές hands-on φωτογραφίες ενός smartphone το οποίο φημολογείται ότι είναι το P40 Pro. Στις φωτογραφίες αυτές, το module της κάμερας έχει διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση αυτό που παρουσιάζουν οι θήκες.

, Huawei P40 Pro: Σύγχυση για τον σχεδιασμό της πλάτης

Η θήκη έχει ενσωματωθεί πάνω στο smartphone και όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, ενσωματώνει πενταπλή κάμερα στην πλάτη εκ των οποίων η μία είναι περισκοπική. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι προηγούμενα renders που κυκλοφόρησαν υποστηρίζουν ότι η Premium Edition θα έχει πενταπλή κάμερα, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως σε αυτήν την φωτογραφία βλέπουμε το P40 Pro Premium Edition αντί την απλή Pro έκδοση, αυτό όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Επιπλέον, στην δεξιά μεριά φιλοξενείται το power button αλλά και τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Ταυτόχρονα, στο front panel βλέπουμε και ένα punch-hole το οποίο φημολογείται ότι θα φιλοξενεί δύο κάμερες οι οποίες θα έχουν αισθητήρες των 32MP.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο διαδίκτυο δεν συμφωνούν και καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση των Huawei P40 η οποία θα γίνει στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.