Google Pixel 5: Θα έρθει μόνο η XL έκδοση με τιμή 699 δολάρια;

, Google Pixel 5: Θα έρθει μόνο η XL έκδοση με τιμή 699 δολάρια;

Αν και το οικονομικό Google Pixel 4a είναι πλέον γεγονός, πολλοί περιμένουν την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, πόσο μάλλον τώρα που πλέον η παραγωγή των Pixel 4 και 4 XL έχει σταματήσει. Η Google ήδη μας έχει προετοιμάσει για την κυκλοφορία δύο 5G συσκευών, μίας οικονομικής και μίας flagship, όμως δε γνωρίζουμε πολλά περισσότερα.

Σύμφωνα με τον leakster @ImjustSayingJC η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα έρθει μόνο σε ένα μέγεθος, κάτι που έχουν επιβεβαιώσει και άλλες πηγές. Σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα αναφορές όμως, ο leakster υποστηρίζει πως το επερχόμενο Google Pixel 5 θα έρθει μόνο σε XL μοντέλο, δηλαδή με οθόνη άνω των 6,5 ιντσών. Επίσης, επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά η χρήση του Snapdragon 765 και όχι του 865 που θα περιμέναμε σε flagship.

Τέλος, ο leakster μας γνωστοποιεί πως η τιμή του Google Pixel 5 θα ανέρχεται στα 699 δολάρια. Το περίεργο όμως είναι η φωτογραφία παραπάνω, αυτή δηλαδή που μας έδωσε η ίδια η Google. Στην πλευρά του 5 βλέπουμε μία μικρότερη συσκευή, ενώ η μεγαλύτερη φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Μάλλον το μυστήριο των συσκευών της Google για φέτος θα κρατήσει παραπάνω από ότι άλλες χρονιές.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Johnnytonlene

Και γιατί προϋποθέσαμε ότι τα 2 κινητά είναι πάνω σε τραπέζι;

SUPS 👨‍⚖️

Η google βαζει τρικλοποδιες μονη της..βλεπει οτι οι ..ναυαρχιδες δεν πουλανε(αντιθετα απο τις Mid-rannge) και ετοιμαζεται να βγαλει μονο μια μεγαλης οθονης την οποια θα εφοδιαζει με κατωτερο επεξεργαστη…Θα εχει πολυ πλακα να δουμε κ τη τιμη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.