iPhone 12 Mini: Έτσι θα ονομάζεται το μικρότερο μοντέλο της σειράς;

, iPhone 12 Mini: Έτσι θα ονομάζεται το μικρότερο μοντέλο της σειράς;

Μπορεί η ανακοίνωση των επερχόμενων iPhone 12 να καθυστερήσει έως τον Οκτώβριο, ή Σεπτέμβριο αν το κρυμμένο μήνυμα στο Apple event είναι σωστό, όμως ήδη γνωρίζουμε αρκετά από τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων μοντέλων, όπως τη χρήση του SoC A14 στα 5nm και την προσθήκη αισθητήρα LiDAR στα Pro μοντέλα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, θα κυκλοφορήσουν δύο απλά μοντέλα iPhone 12 στις 5,4 και 6,1 ίντσες και δύο Pro μοντέλα 6,1 και 6,7 ιντσών. Ο γνωστός leakster @L0vetodream μας δίνει τις ονομασίες των επερχόμενων μοντέλων, αλλά με μία έκπληξη. Το μικρότερο Pro μοντέλο θα ονομάζεται iPhone 12 Pro, ενώ το μεγαλύτερο iPhone 12 Pro Max. Το απλό μοντέλο των 6,1 ιντσών θα ονομάζεται iPhone 12, όπως έγινε δηλαδή και στην περίπτωση του iPhone 11.

Όμως, το μικρότερο μοντέλο θα ονομάζεται iPhone 12 Mini, μία ονομασία που η εταιρεία χρησιμοποιεί και σε iPad και Mac συσκευές, όπως και στο παλαιότερο iPod Mini. Αν και είναι λίγο περίεργο, ίσως έτσι η εταιρεία θέλει να ξεχωρίσει τα δύο μοντέλα, χωρίς να τα μπερδεύουν οι καταναλωτές μεταξύ τους. Να θυμίσουμε ότι όλα τα μοντέλα iPhone 12 θα έρθουν με ενσωματωμένο 5G modem και οθόνες OLED με ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Θέλουμε ένα pro στις 5.4″. 50″ ίντσες κινητά πήξαμε…ακόμη και αν σε διαστάσεις είναι μικρότερα από αυτά των 3″ προ δεκαετίας.

nikos2020

Δείξτε και μια φωτό της πρόσοψης να δούμε… αν υπάρχει και πάλι notch και πόσο μεγάλο θα είναι το μαύρο κομμάτι.

SUPS 👨‍⚖️

Το notch θα ειναι ακριβως το ιδιο σε ολες τις εκδοσεις εκτος του μινι που θα ειναι λιγο μικροτερο…Τ πλαινα bezels ειναι το ερωτηματικο πλεον…

Nino

Το έχουν και στο κρύβουν. Τι βλακεία υπάρχει στο κόσμο θέε μου

nikos2020

Όχι μεγαλύτερη από τη δική σου, που σχολιάζεις έτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.