Galaxy A23 5G: Η Samsung αναμένει να πουλήσει 70% λιγότερες μονάδες από ότι υπολόγιζε αρχικά

galaxy a23 5g, Galaxy A23 5G: Η Samsung αναμένει να πουλήσει 70% λιγότερες μονάδες από ότι υπολόγιζε αρχικά

Η Samsung φέρεται να μείωσε κατά πολύ τον στόχο αποστολών για το smartphone Galaxy A23 5G, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νότια Κορέα. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η εταιρεία σχεδίαζε να πουλήσει 12,6 εκατομμύρια μονάδες του A23 5G, μαζί με 17,1 εκατομμύρια μονάδες του A23 4G, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα με την κορεατική έκδοση του The Elec, όμως, ο πρόσφατα αναθεωρημένος στόχος αποστολής για το Galaxy A23 5G είναι κάτω από 4 εκατομμύρια μονάδες. Μιλάμε για μια δραστική περικοπή περίπου 70% στον στόχο. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι άγνωστος. Ίσως να πρόκειται για ένα ζήτημα με το συγκεκριμένο μοντέλο που δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, «ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που υποτίθεται ότι υπήρχε στο τηλέφωνο προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με τη λειτουργία του τηλεφώνου», απαιτώντας από τη Samsung να διεξαγάγει μια μηνιαία έρευνα για να μάθει ποιο ήταν το ακριβές πρόβλημα.

Υπάρχουν εικασίες ότι αυτό το ζήτημα και η επακόλουθη έρευνα, μπορεί να έχουν κάποια σχέση με το γιατί το A23 4G κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, ενώ το A23 5G το Σεπτέμβριο.

Το μυστηριώδες πρόβλημα τελικά λύθηκε, αλλά «λόγω των πονοκεφάλων που προκάλεσε» η Samsung σχεδιάζει να κατασκευάσει λιγότερες μονάδες του A23 5G. Ο στόχος «κάτω των 4 εκατομμυρίων» για το 2022 συνοδεύεται από έναν στόχο 5 εκατομμυρίων για το 2023.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.