Αγώνες με φουσκωτά στη Κέρκυρα και χορηγό την COSMOTE

Εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κέρκυρας που προσέφεραν οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών «Κέρκυρα 2007» και του πανελλήνιου πρωταθλήματος jet ski, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με τη υποστήριξη της COSMOTE, το Σάββατο 16 Ιουνίου στον Όρμο Γαρίτσας.

Η COSMOTE, έδωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το δυναμικό της «παρών», υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Κερκυραίων, με στόχο την ανάδειξη της αθλητικής και πολιτιστικής δράσης της περιοχής. Οι Αγώνες διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, της Νομαρχίας Κέρκυρας, του Δήμου Κερκυραίων, της ΑΝΕΔΚ και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Μπροστά σε πλήθος κόσμου, 31 φουσκωτά σκάφη, τα πληρώματα των οποίων προέρχονταν από ολόκληρη την Ελλάδα, συμμετείχαν στους αγώνες ανοικτής θαλάσσης που έγιναν το πρωί του Σαββάτου και στους αγώνες τριγώνου που έγιναν το απόγευμα. Από τα 31 συμμετέχοντα σκάφη τερμάτισαν στον όρμο της Γαρίτσας 27, ενώ 4 αποσύρθηκαν λόγω τεχνικών προβλημάτων. Στους αγώνες off-shore (ανοικτής θαλάσσης), πρώτοι στη γενική κατάταξη αναδείχθηκαν οι Ντριτζής και Νικολάου με χρόνο 35:09. Το απόγευμα, στους αγώνες τριγώνου στην καθιερωμένη πίστα της Formula 1 στη Γαρίτσα, πρώτος νικητής της γενικής κατάταξης αναδείχθηκε ο Απόστολος Λιάπης από την Κρήτη.

Ανάμεσα στους δύο αγώνες, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους καλύτερους αθλητές των jet-ski σε φιγούρες και προσπάθειες που ενθουσίασαν το κοινό. Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι νικητές του Πανελλήνιου πρωταθλήματος jet-ski ανά κατηγορία ήταν: Freestyle: Σαχαρίδης, Pro ski 800: Σαχαρίδης, Stock 1200: Σαχινίδης, Novice 1200: Δαλιάνης, Normal 1200: Mαλαματίνης.

Η παρουσία της COSMOTE για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κέρκυρα, επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξή της εταιρίας, στην ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και αξιόλογων πρωτοβουλιών της ελληνικής περιφέρειας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.