Week in Review: Huawei Nova 5, Kirin 810, Samsung Galaxy Note 10, Vivo Super FlashCharge

Facebook Libra, Week in Review: Huawei Nova 5, Kirin 810, Samsung Galaxy Note 10, Vivo Super FlashCharge

Αυτή την εβδομάδα τρία ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τον κόσμο της τεχνολογίας, το Samsung Galaxy Note 10, η νέα τεχνολογία γρήγορης φόρτισης της Vivo, και φυσικά η Huawei με τις νέες τις συσκευές και τα διάφορα δρώμενα που έλαβαν χώρα αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με αναφορές η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Note 10 σε unpacked event στην Νέα Υόρκη, τις 7 Αυγούστου. Κατά τα άλλα, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο scree potectors και θήκες που επιβεβαιώνουν όσα ξέραμε για το design της συσκευής. Επιπλέον, φαίνεται ότι το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει Sound on Display τεχνολογία και κάμερα με τριπλό μεταβλητό διάφραγμα.

Στα της Huawei, η εταιρεία βραβεύτηκε για τον πυρήνα τεχνολογιών 5G δικτύου που έχει αναπτύξει, αναφορές θέλουν το HongMeng OS να είναι 60% γρηγορότερο από το Android και η FedEx αρνείται να πραγματοποιήσει αποστολές συσκευών της Huawei.

Επίσης, η Huawei υπόσχεται ότι θα αναβαθμίσει αρκετές συσκευές της στο Android Q, και παρόλο που περιμένει 40-60% πτώση στις πωλήσεις μετά από το ban της Αμερικής ανακοίνωσε τα νέα Huawei Nova 5, τη νέα σειρά tablets Huawei MediaPad M6, το Huawei Nova Speaker, και τον Kirin 810 ο οποίος την έκανε την πρώτη εταιρεία στον κόσμο με δύο 7nm επεξεργαστές.

Αυτές τις ημέρες μας απασχόλησε αρκετά και η Xiaomi, η οποία μάλλον θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με 64MP κάμερα και μάλιστα διπλή, και ενώ ανακοίνωσε ότι σταματάει τις global public beta για όλες τις συσκευές γιατί δεν λαμβάνει αξιόλογο feedback, ξεκίνησε να κάνει επίσημα unboxing και teardown βίντεο. Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι τα Xiaomi Mi 9T Pro και Redmi 7A θα έρθουν στην Ευρώπη, το πρώτο πήρε πιστοποίηση Bluetooth και το δεύτερο εμφανίστηκε σε ευρωπαϊκά καταστήματα με τιμή 100 ευρώ.

Στα άλλα νέα, έχουμε τη Facebook η οποία ανακοίνωσε το Libra, ένα κρυπτονόμισμα που δημιούργησε με 27 ακόμη εταιρείες, τις SK Telecom, Nokia και Ericsson προχωράνε στην έρευνα δικτύων 6G, και την Adobe που ανέπτυξε A.I. εργαλείο το οποίο εντοπίζει fake φωτογραφίες με ποσοστό επιτυχίας 99%.

Επίσης, η Vivo κυκλοφόρησε teaser της Super FlashCharge μιας νέας τεχνολογία που προσφέρει 120W ταχυφόρτιση και φορτίζει 4.000mAh σε 13 λεπτά, και το Netflix δοκιμάζει pop-out player για streaming σε picture-in-picture mode και ανέβασε τις τιμές των συνδρομών στην Ελλάδα.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.