Angry Birds Rio με νέα High Dive επεισόδια

Ενόψει της επίσημης κινηματογραφικής πρεμιέρας του Rio 2 στις 4 Απριλίου, η Rovio προχώρησε σε μία αναβάθμιση της επιτυχημένης της εφαρμογής Angry Birds Rio για να μας βάλει στο κλίμα. Το νέο επεισόδιο με τίτλο High Dive αποτελείται από 26 ολοκαίνουργιες και “υδάτινες” πίστες, στις οποίες καλείστε να σώσετε δελφίνια!

Εκ πρώτης όψεως, το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό και οι νέες πίστες είναι αρκετά διασκεδαστικές. Η Rovio έχει προχωρήσει σε αρκετές αναβαθμίσεις των γραφικών, πιθανών για να μας προετοιμάσει για τα νέα επεισόδια που θα αντιστοιχούν στο Rio 2.

Η αναβάθμιση της εφαρμογής που περιλαμβάνει το High Dive είναι δωρεάν για όλους. Μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα από το Google Play και App Store.
, Angry Birds Rio με νέα High Dive επεισόδια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.

Games Angry Birds featured

Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Η Rovio γιορτάζει τα 10α γενέθλια των Angry Birds με πολλούς ιδιαίτερους τρόπους. Όπως η διοργάνωση μιας καμπάνιας ειδικά για τη UNICEF.

Games Rovio

Rovio Retry, Νέο game βασισμένο πάνω στο Flappy Bird

Το Retry είναι το νέο game του στούντιο της Φινλανδικής Rovio γνωστό από το δημοφιλές Angry Birds και πρόκειται για ένα κλώνο του Flappy Bird που πριν μερικούς μήνες έκανε ολόκληρο τον κόσμο να μιλάει για αυτό! Στο Retry ελέγχετε ένα αεροπλάνο πατώντας διαρκώς το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη του smartphone ή tablet και […]