Huawei Mate V: Θα είναι το πρώτο foldable clamshell της εταιρείας;

, Huawei Mate V: Θα είναι το πρώτο foldable clamshell  της εταιρείας;

Με το Mate Xs η Huawei κατάφερε να στρέψει πάνω της τα βλέμματα, παρουσιάζοντας την πιο εντυπωσιακή foldable συσκευή μέχρι στιγμής, αν και προστασία της οθόνης είναι ένα θέμα που σίγουρα πρέπει να λύση η εταιρεία. Όμως, φαίνεται πως θα δούμε και τον αντίπαλο του Galaxy Z Flip, σε μία κατηγορία που η Samsung έπαιζε σχεδόν μόνη της, ειδικά μετά τα προβλήματα του Moto Razr.

Σύμφωνα με τον @RODENT950, leakster της ιστοσελίδας Slashleaks, η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα foldable clamshell, με την ονομασία Mate V, το οποίο θα έχει αρκετές ομοιότητες με το Galaxy Z Flip. Αν και δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες γύρω από τη συσκευή, η πηγή της ιστοσελίδας αναφέρει πως θα χρησιμοποιεί under-screen μπροστινή κάμερα, κάτι που άμα γίνει σίγουρα θα δώσει στη συσκευή ένα προβάδισμα στη μάχη με το Galaxy Z Flip.

Το trademark Mate V πέρασε σήμερα από το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO), κάτι που έφερε στο φως η ιστοσελίδα LetsGoDigital, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα παραπάνω. Αν και δε φανερώνει πολλά το trademark, η ονομασία και μόνο σημαίνει κάτι ξεχωριστό: Το Mate S ήταν το πρώτο smartphone της εταιρείας με οθόνη με ευαισθησία στο πάτημα, ενώ το Mate X ήταν το πρώτο foldable της εταιρείας.

, Huawei Mate V: Θα είναι το πρώτο foldable clamshell  της εταιρείας;

Δυστυχώς σε αυτό το σημείο είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι με σιγουριά. Μπορεί το Mate V να μη το δούμε καν φέτος, ειδικά αν όντως χρησιμοποιεί under-screen selfie. Αυτό που περιμένουμε όμως είναι έναν πραγματικό ανταγωνιστή στο Samsung Galaxy Z Flip.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.