iPhone 7 και 7 Plus: Βρήκαν τρόπο να εγκαταστήσουν Android

iPhone 7, iPhone 7 και 7 Plus: Βρήκαν τρόπο να εγκαταστήσουν Android

Κατά καιρούς, προγραμματιστές εγκαθιστούν και τρέχουν με επιτυχία λειτουργικά συστήματα σε συσκευές για τις οποίες δεν προορίζονται ή τουλάχιστον δεν έχουν σχεδιαστεί για αυτές. Το νεότερο εγχείρημα ανήκει στην ομάδα πίσω από Project Sandcastle, οι οποίοι κατάφεραν να εγκαταστήσουν Android σε iPhone 7 και 7 Plus.

Πώς λειτουργεί όλο αυτό

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να πραγματοποιήσει jailbreak στο iPhone 7 ή 7 Plus που έχει στα χέρια του με το checkra1n. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτά πρόσβαση στο bootloader του smartphone και έτσι μπορεί να εγκαταστήσει κάποια έκδοση του Android.

Η ομάδα του Project Sandcastle δημιούργησε μία κατάλληλη έκδοση Android για iPhone, η οποία προς το παρόν είναι ημι-λειτουργική. Αρχικά, λειτουργεί μόνο στα iPhone 7 και 7 Plus.

Έπειτα, παρουσιάζει κάποια προβλήματα. Για παράδειγμα, η GPU, η έξοδος ήχου, το modem, το Bluetooth και η κάμερα δεν λειτουργούν. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, και αρκετά ακόμα προβλήματα σταθερότητας.

Ενδεχομένως, όλα τα παραπάνω είναι ο λόγος που το Project Sandcastle βρίσκεται σε beta φάση. Οπότε, περιμένουμε ότι σύντομα η ομάδα θα διορθώσει αρκετά από τα προβλήματα και θα διαθέσει το project σε περισσότερα smartphones της Apple, εκτός από τα iPhone 7 και 7 Plus.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Αντί να κάνουν το αντίθετο πήγαν και κατέστρεψαν το τηλέφωνο…

Αλεξ

Και android 10 να του έβαζαν με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει σαν τηλέφωνο, στην πραγματικότητα, θα έκανε λιγότερα από Xiaomi! Μην τους ξενερώνεις τώρα και έχουν κολλήσει τόσα αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητα…

Paris Kts

Φιλε μου εκει ειναι το μυστικο..
Η apple εχει καταφερει να φτιαξει λειτουργικα συστηματα που κανουν παρα πολυ καλη εκμεταλευση των πόρρων που διαθετουν με αποτελεσμα οι συσκευες της να πηγαινουν πολυ καλυτερα απο αλλες συσκευες με υπερτουμπανα χαρακτηριστικα… και πιστεψε με θα θελαμε πολλοι απο εμας να ειχαμε αυτο το λειτουργικο στα android τηλεφωνα μας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Smartphones iPhone iPhone 7 Plus

Βίντεο δείχνει iPhone να πέφτει από ύψος 4.200 μέτρων

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok από έναν αλεξιπτωτιστή δείχνει να του πέφτει το iPhone από την τσέπη ενώ βρίσκεται σε ύψος 4.200 μέτρων.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.