Xiaomi Mi 10i: Επικό fail με λάθος νούμερα στο AnTuTu

Xiaomi Mi 10i, Xiaomi Mi 10i: Επικό fail με λάθος νούμερα στο AnTuTu

Πριν λίγες ώρες η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το Mi 10i, όμως τα score στο Antutu που ανέβηκαν στα social έδειχναν πως κάτι δεν πάει καλά. Ενώ λοιπόν η εταιρεία ήθελε να δείξει πόσο ποιο δυνατό είναι το νέο της μοντέλο απέναντι σε ανταγωνιστικά μοντέλα στην ίδια τιμή, το γράφημα που είδαμε έλεγε άλλη ιστορία.

Συγκεκριμένα, στο γράφημα της εταιρείας βλέπουμε το AnTuTu score τεσσάρων συσκευών. To Vivo V20 Pro φτάνει τους 332.223 πόντους, το OnePlus Nord τους 338.694, το Samsung Galaxy M51 τους 279.668, ενώ το Xiaomi Mi 10i φτάνει τους 329.661 πόντους. Όπως βλέπουμε, οι αριθμοί βάζουν το νέο μοντέλο της Xiaomi τρίτο, όμως το γράφημα το δείχνει πρώτο.

Αυτό βέβαια γέννησε αρκετές απορίες, καθώς είναι σίγουρο πως υπάρχει κάποιο λάθος είτε στα νούμερα, είτε στο γράφημα. Όμως, στο βίντεο παρουσίασης του Xiaomi Mi 10i τα νούμερα διορθώθηκαν, με τον Manu Kumar Jain, αντιπρόεδρο της Xiaomi, να μας δείχνει τα σωστά νούμερα και να αναφέρει πως υπήρχε λάθος στο αρχικό γράφημα του AnTuTu.

https://twitter.com/manukumarjain/status/1346367692459032582

Εμείς ελπίζουμε απλά κάποιος να μην έχασε τη δουλειά του με αυτό το λάθος…

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Βασικά θα πρέπει να χάσει την δουλειά του. Όταν είσαι υπεύθυνος για την δημόσια εικόνα μια τεράστιας εταιρίας οφείλεις να ελέγχεις και να ξαναελέγχεις τα πάντα πριν δόσεις το Ο.Κ. για δημοσίευση. Το ότι έγινε τέτοιο χοντρό λάθος δείχνει ότι αυτός που ήταν υπεύθυνος δεν ήταν σοβαρός επαγγελματίας. Εγώ θα τον απέλυα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Tony

σκληρος ο Solon…..o CEO του τιποτα!!!

Solon

Φίλε έχω δουλέψει ένα διάστημα στον γραφιστικό χώρο και έχω φτιάξει διαφημίσεις και διαφημιστικό υλικό για μεγάλες εταιρίες. Τέτοιο χοντρό λάθος δείχνει απίστευτη επιπολαιότητα. Σε πληροφορώ ότι έχουν χαλάσει συμφωνίες που υφίσταντο για χρόνια για πολύ μικρότερα λάθη.

Kingston

Τέτοιες μαϊμουνιές στις μετρήσεις επιδόσεων έχουμε δεί απο Huawei και Xiaomi αρκετες φορες στο παρελθόν. Εκτός κι αν μου διαφεύγουν κι αλλες εταιρίες.

καποιος ρε περιεργε

Δεν θέλω να γίνω that guy, αλλά έχει παρατηρηθεί και από την Oneplus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.