Xiaomi Pocophone F1: Λαμβάνει υποστήριξη Widevine L1 και εγγραφής 4K βίντεο στα 60fps

Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Pocophone F1: Λαμβάνει υποστήριξη Widevine L1 και εγγραφής 4K βίντεο στα 60fps

Το Xiaomi Pocophone F1, παρά τις ανεπάρκειες του λογισμικού, ήταν ένα από τα πιο προσιτά οικονομικά τηλέφωνα του 2018 με τον Snapdragon 845 SoC. Ωστόσο, η έλλειψη υποστήριξης Widevine L1 είναι αισθητή από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Ακόμη και όταν η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα βρει λύση στο πρόβλημα, οι χρήστες παρέμεναν απογοητευμένοι.

Λοιπόν, σας έχουμε καλά νέα. Μέσω ενός tweet, ο Γενικός Διευθυντής της POCO Ινδίας, C Manmohan, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διανομή της επόμενης ενημέρωσης λογισμικού για το Xiaomi Pocophone F1 και μεταξύ άλλων περιέχει την υποστήριξη Widevine L1.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι προς το παρόν είναι συμβατό μόνο το περιεχόμενο DRM για το HotStar και το Amazon Prime Video. Η POCO υποσχέθηκε ότι οι κάτοχοι του Xiaomi Pocophone F1 θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να παρακολουθούν και το Netflix σε HD.

Μερικά ακόμη σημαντικά στοιχεία της ενημέρωσης λογισμικού είναι η υποστήριξη εγγραφής βίντεο με ανάλυση 4K στα 60fps, η προσθήκη των floating πλαισίων κλήσεων όταν παίζουμε κάποιο παιχνίδι και το Game Turbo. Κατά τα άλλα, η νέα έκδοση περιέχει τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες ασφαλείας και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων.

Καθώς το Xiaomi Pocophone F2 φαίνεται να έχει ακόμη δρόμο μπροστά του, το Xiaomi Pocophone F1 παραμένει ένα από τα καλύτερα VFM smartphones της αγοράς, ειδικά τώρα που διαθέτει και την τεχνολογία Game Turbo.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.