Το The Dark Pictures: Little Hope κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου 2020

Μετά τα Until Dawn και Man of Medan, η σειρά The Dark Pictures Anthology συνεχίζεται, με το φρικιαστικό Little Hope να μας μοιράζει ήδη φρίκη από το πρώτο κι όλας trailer που είδαμε λίγες εβδομάδες πριν.

Μέσω ενός νέου trailer η Bandai Namco ανακοίνωσε πως ο horror τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, για Xbox One, PlayStation 4 και Steam. Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα έχουν πρόσβαση Early Access στο The Curator’s Cut, το οποίο περιλαμβάνει κάποιες επιπρόσθετες σκηνές, μαζί με το theatrical cut του τίτλου με διαφορετικούς χαρακτήρες και νέες επιλογές με διαφορετικά αποτελέσματα.

, Το The Dark Pictures: Little Hope κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου 2020

Η περιγραφή του The Dark Pictures Anthology: Little Hope:

Εγκαταλελειμμένοι και μόνοι, αφού το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη λόγω κακοκαιρίας, τέσσερις μαθητές πανεπιστημίου και ο δάσκαλος τους παγιδεύονται στην απομονωμένη πόλη Little Hope. Παγιδευμένοι από μία μυστηριώδη ομίχλη, αναζητούν απεγνωσμένα ένα μέσο διαφυγής, ενώ τρομακτικά οράματα από το παρελθόν τους στοιχειώνουν μέσα από τις σκιές.

Αφού βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια το φρικτό παρελθόν της πόλης και τα τρομερά γεγονότα που συνέβησαν στο κυνήγι μαγισσών τον 17ο αιώνα, σκοτεινά όντα τους κυνηγούν αδιάκοπα. Εγκλωβισμένου στη Little Hope, προσπαθούν να καταλάβουν το κίνητρο αυτών των δαιμονικών εμφανίσεων προτού οι δυνάμεις του κακού τους πάρουν τις ψυχές τους στην κόλαση!

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.