Apple Music: Έχει τους μισούς συνδρομητές του Spotify μέσα σε 6 μήνες

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, το Apple Music έχει καταφέρει ήδη να φτάσει τα 10 εκατ. συνδρομητές μέσα σε 6 μήνες ζωής. Αντίστοιχα, ο μεγάλος αντίπαλος που λέγεται Spotify χρειάστηκε 6 χρόνια για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο. Τον Ιούνιο ανακοίνωσε ότι έχει 20 εκατ. συνδρομητές και 75 εκατ. χρήστες στο σύνολο.

Οι πλειοψηφία των χρηστών του Spotify χρησιμοποιεί την δωρεάν έκδοση που έχει διαφημίσεις. Σε αντίθεση με το Spotify, το Apple Music δεν έχει ad-supported έκδοση, αλλά δίνει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών.

Μετά τη λήξη των 90 ημερών πρέπει να πληρώσεις 10 δολ. τον μήνα ή 15 δολ. για οικογενειακό πακέτο 6 ατόμων. Τον Οκτώβριο η Apple ανακοίνωσε ότι είχε 11 εκατ. χρήστες στην δοκιμαστική έκδοση με τους 6.5 εκατ. να αποφασίζουν τελικά να πληρώνουν μηνιαία συνδρομή.

Το Apple Music είναι αποτέλεσμα της εξαγοράς της Beats Music το 2014, όπου η Apple έδωσε 3 δισ. δολάρια κάνοντας τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της.

Διαβάστε επίσης: Apple Music: Επίσημα από σήμερα για Android συσκευές

apple music 10 millions, Apple Music: Έχει τους μισούς συνδρομητές του Spotify μέσα σε 6 μήνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.