Τρίτη
04/12/2012

Nokia, Πούλησε το ακίνητο που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία στη Φινανδία και το νοίκιασε ξανά

Η Nokia εξέδωσε δελτίο τύπου ανακοινώνοντας ότι συμφώνησε να πουλήσει το ακίνητο που στεγάζονται τα κεντρικά της γραφεία στη Φινανδία έναντι 170 εκ. ευρώ και να το νοικιάσει από τον αγοραστή με τη μορφή leasing παραμένοντας εκεί. Η Nokia δήλωσε ότι η κατοχή ακινήτων δεν βρίσκεται ανάμεσα στις προτεραιότητές της και ότι παρουσιάστηκε ευκαιρία και προέβει σε αυτή την κίνηση.

Nokia, Ποούλησε το ακίνητο που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία στη Φινανδία και το νοίκιασε ξανά

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


5 Σχόλια

 1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower) λέει:

  «Η Nokia δήλωσε ότι η κατοχή ακινήτων δεν βρίσκεται ανάμεσα στις προτεραιότητές της και ότι παρουσιάστηκε ευκαιρία και προέβει σε αυτή την κίνηση»

  Έλλειψη ρευστότητας εμένα μου λέει αυτο..

 2. Ο/Η Κωστας λέει:

  Εάν έχουν και στη Φινλανδία, όπως νομίζω, φόρο ιδιόχρησης, εκπίπτουν τα καταβαλόμενα ενοίκια, ως έξοδα, από την εφορία και το φορολογητέο ποσό και πήρε και 170.000.000 € κασέρι, τότε μια χαρά..

 3. Ο/Η panos λέει:

  Εντάξει και εδώ γίνονται αυτά. Είναι ένα είδος leasing, νομίζω είναι αυτό που λένε lease back. Μην βγάζουμε συμπεράσματα από αυτά.

 4. Ο/Η Rostropol λέει:

  Ευτυχώς η κατρακύλα της ΝΟΚΙΑ είναι τοσο εμφανής που δεν βγάζει κανείς από αυτό(το lease back και καλά…) συμπεράσματα πλέον,αυτό απλώς είναι άλλη μια επιβεβαίωση…….η εταιρία πλέον περιμένει από Asha και Lumia(το 4%)……….(πολλά smileys εδω,εδώ γελάμε…….)

 5. Ο/Η Γιώργος Ξ. λέει:

  «Το πουλάωωωω το σπίτιιιι»

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.