1000 μηχανικοί της Apple εγάζονται πάνω σε AR project

Η Apple είναι από τα λίγα ονόματα που ακόμη δεν έχει κάνει κάποιο βήμα στο κομμάτι του Virtual Reality. Η ίδια με επανειλημμένες δηλώσει της έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο στο για το Αugmented Reality.

Κάθε φορά που ο Tim Cook αναφέρεται στο AR οι φήμες οργιάζουν, ενώ έχει ακουστεί ότι μέσα στη χρονιά είναι πιθανό να δούμε AR συσκευή.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Apple φέρεται να έχει περίπου 1000 μηχανικούς να δουλεύουν πάνω στην προσπάθεια που κάνει στο AR. Το Business Insider αναφέρει ότι έχει είδε σημείωμα της UBS στο οποίο επεσήμανε ότι η Apple έχει περισσότερους από 1000 ν δουλεύουν στο project και ότι μπορεί να δούμε την πρώτη προσπάθεια στο AR, με το iPhone 8 μέσα στο 2017.

Στο ίδιο σημείωμα αναφέρεται ότι το επερχόμενο iPhone θα διαθέτει “moderate 3D mapping” features, αλλά και AR software development kit για developers, που θα τους επιτρέψει να επωφεληθούν από την τεχνολογία AR της Apple.

Tο σημείωμα της UBS είναι όμοιο με αυτό της KGI Securities προς τους επενδυτές, όπου επεσήμανε πως το iPhone 8 θα έχει “επαναστατική” 3D κάμερα. Προβλέπεται ότι η τεχνολογία αυτή θα χρησιμοποιηθεί για features όπως 3D selfies, δημιουργία avatars για augmented reality games κλπ.

Όλα τα παραπάνω βεβαίως είναι μόνο πληροφορίες χωρίς καμία επιβεβαίωση από την Apple. Επομένως, περιμένουμε να δούμε αν θα κάνει το μεγάλο βήμα. Συνήθως βέβαια όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο καπνός γίνεται όλο και πιο πυκνός.

apple ar project, 1000 μηχανικοί της Apple εγάζονται πάνω σε AR project

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.