Dior phone | Αν σας περισσεύουν 5000 δολάρια

, Dior phone | Αν σας περισσεύουν 5000 δολάριαΚαθώς όλο και περισσότεροι οίκοι μόδας κατασκευάζουν κινητά με την επωνυμία τους έτσι κα η εταιρία Dior αποφάσισε να κατασκευάσει το δικό της κινητό κόσμημα σε συνεργασία με την ModeLabs. Σίγουρα είναι ένα τηλέφωνο που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες και μάλιστα αρκετά ευκατάστατες μιας και η τιμή της συσκευής θα αγγίζει τα 5000 δολάρια.

Το Dior phone είναι τόσο μικρό που μοιάζει με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο USB Key. Από τεχνικής πλευράς μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα διαθέτει οθόνη αφής και κάμερα. Τέλος όσο εντυπωσιακό και αν δείχνει εξωτερικά, η τιμή του θα αποτρέψει πολλές γυναίκες απ’ το να προβούν στην αγορά του. Ίσως όμως το επιτρέψει σε κάποιους επίδοξους εργένηδες που θα ήθελαν να εντυπωσιάσουν το νέο τους αμόρε!

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
yatzer

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ H ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ DIOR?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

COSTAS

tasosvel

Το Dior phone ανακοινωθηκε 6 Μαΐου.

Κώστας Βλαχάκης

@yatzer: Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε από την εταιρεία κατασκευής ModeLabs που συνεργάστηκε και έχει τα δικαιώματα από τον οίκο Dior.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 αποτελεί ένα από τα προσιτά μοντέλα, σχεδιασμένο για να προσφέρει ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε σε μπλε απόχρωση

Το Nothing Phone (2a) έρχεται σε άσπρη, μαύρη και milky απόχρωση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε αυτά «μια νέα έκδοση».

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro Max: Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει πόσο… γιγάντιο είναι

Μια νέα εικόνα dummy μονάδων iPhone 16 που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X παρουσιάζει ολόκληρη τη σειρά.