Google: Θα παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον στο Galaxy Unpacked Event 2020

Google, Google: Θα παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον στο Galaxy Unpacked Event 2020

Το Galaxy Unpacked Event 2020 έχει προγραμματιστεί για τις 11 Φεβρουαρίου. Στην εκδήλωση περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει τα νέα flagship smartphones Samsung Galaxy S20, τα Galaxy Buds+, και το νέο foldable smartphone, Galaxy Z Flip. Όμως, όπως όλα δείχνουν η Samsung δεν θα είναι μόνη της στην εκδήλωση αυτή, διότι μάλλον θα εμφανιστεί στη σκηνή και η Google.

Γιατί η Google θα βρίσκεται στο Galaxy Unpacked Event 2020

Εχθές, ο επίσημος λογαριασμός του Android στο Twitter έκανε tweet ένα teaser βίντεο για το Samsung Galaxy Unpacked. Στο tweet εκτός από το βίντεο υπάρχει και ένα κείμενο που αναφέρει ότι κάτι ενδιαφέρον βρίσκεται προ των πυλών.

Ο λογαριασμός του Android στο Twitter σχεδόν ποτέ δεν έχει προωθήσει νέες κυκλοφορίες smartphones ή launch events κατασκευαστών. Αυτό σημαίνει πώς είτε η Google αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική που ακολουθεί στα social media, είτε ότι θα ανακοινώσει κάποια συνεργασία με τη Samsung.

Να αναφέρουμε ότι πέρυσι στην εκδήλωση των Galaxy Note 10 παρευρέθηκαν ο CEO και ο Εταιρικός Αντιπρόεδρος της Microsoft. Τα στελέχη της Microsoft συμμετείχαν στην εκδήλωση εξαιτίας της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Αυτό μας προϊδεάζει ότι ίσως δούμε κάτι αντίστοιχο φέτος, αλλά αυτή τη φορά η συνεργασία θα είναι με τη Google. Ένα από τα πιο πιθανά σενάρια είναι η ενσωμάτωση του Google Duo στην εφαρμογή μηνυμάτων, όπως είχαν αναφέρει πρωτύτερα leaks.

Μία ακόμη εναλλακτική είναι ότι η Google θα βρίσκεται εκεί εξαιτίας του Galaxy Z Flip. Όπως είναι γνωστό το Android προσαρμόστηκε πρόσφατα για τα foldable smartphones οπότε η εταιρεία ίσως θέλει να παρουσιάσει το προσαρμοσμένο λειτουργικό σε δράση.

Δύο ακόμη σενάρια, είναι η χρήση του Nearby Sharing της Google από τα smartphones της Samsung, είτε η ανακοίνωση ότι τα S20 θα είναι τα πρώτα έξυπνα τηλέφωνα που θα πάρουν preview του Android 11.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.