Week in Review: Facebook, Huawei Mate X και Nova 5i Pro, Samsung Galaxy Fold και Note 10

Facebook, Week in Review: Facebook, Huawei Mate X και Nova 5i Pro, Samsung Galaxy Fold και Note 10

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη με κυκλοφορίες νέων συσκευών, κάποια νέα από το μέτωπο της Huawei, και leaks φωτογραφιών από ποικίλες συσκευές. Από εκεί και έπειτα είχαμε διάφορα θέματα να καλύψουμε μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας.

Θα ξεκινήσουμε τις συσκευές που ανακοινώθηκαν και κυκλοφόρησαν μέσα στην εβδομάδα. Μετά από αρκετές διαρροές οι οποίες αποκάλυψαν τα χρώματα, τον σχεδιασμό, τα specs, την ημερομηνία κυκλοφορίας, ακόμη και το ότι θα κυκλοφορήσει ως Mate 30 Lite σε κάποιες αγορές, η εταιρεία ανακοίνωσε το Huawei Nova 5i Pro.

Εκτός από το Huawei Nova 5i Pro, η εταιρεία ανακοίνωσε και μία πλήρη σειρά συσκευών της θυγατρικής της Honor. Αρχικά, είδαμε τα Honor 9X και 9X Pro τα οποία έχουν τον Kirin 810, ακολουθεί ο ανταγωνιστής του Xiaomi Mi Band 4 που δεν είναι άλλος από το Honor Band 5, και η παρουσίαση έκλεισε με το Honor MagicBook Pro. Σε άλλες παρουσιάσεις είχαμε το πολυαναμενόμενο Asus ROG Phone 2, που τελικά είναι όντως το πρώτο smartphone με Snapdragon 855+.

Ήρθε η ώρα να περάσουμε στα leaks κάθε επιπέδου. Η Black Shark εργάζεται στην ανάπτυξη 5G smartphone που θα κυκλοφορήσει το 2020, και έκανε tease το gaming smartphone Black Shark 2 Pro, το οποίο εμφανίστηκε στο AnTuTu. Έπειτα, διέρρευσαν αρκετές φωτογραφίες από θήκες και προστατευτικά οθόνης των Google Pixel 4, ενώ η αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά και οι εκδόσεις του Google Pixelbook 2.

Τα leaks συνεχίζονται με τα Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Note 10, Huawei Mate X και Mate 30 series. Πρώτα από όλα, η Samsung ξεκίνησε τη νέα διαφημιστική καμπάνια για το Fold, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, και με βάση φωτογραφίες τις νέας έκδοσης μάθαμε όλες τις αλλαγές που έκανε η εταιρεία. Έπειτα, διέρρευσαν press images του Samsung Galaxy Note 10+ 5G, μάθαμε ότι σε σχέση με τα S10 τα Note 10 θα αποδίδουν καλύτερα σε low-light φωτογραφίες, και αφού κυκλοφόρησαν live φωτογραφίες των Note 10/10+, νεότερα leaks επιβεβαίωσαν όλα τα χαρακτηριστικά των συσκευών.

Επιπλέον, live φωτογραφίες του Huawei Mate X αποκάλυψαν όλες τις βελτιώσεις που πραγματοποίησε η εταιρεία. Μάθαμε ότι τα Huawei Mate 30 ίσως έχουν νέο σύστημα διπλής κάμερας με Sony IMX600, και ενώ αποκαλύφθηκαν κάποια προστατευτικά οθόνης, το Huawei Mate 30 Pro εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε σε δημόσιο χώρο.

Θα κλείσουμε την εβδομάδα με μερικά εταιρικά νέα. Ο CEO της Huawei είπε ότι αν χρειαστεί μπορούν να τα βγάλουν πέρα και χωρίς τις αμερικάνικες εταιρείες, η Apple εξαγόρασε το smartphone modem τμήμα της Intel αντί 1 δισ. δολάριων Αμερικής, η Google θα πληρώσει 11 εκ. δολάρια Αμερικής για ηλικιακές διακρίσεις, και το Facebook έλαβε πρόστιμο 5 δισ. δολάρια Αμερικής για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.