Motorola Moto E6: Θα έχει μπαταρία 3.000 mAh

Moto E6, Motorola Moto E6: Θα έχει μπαταρία 3.000 mAh

Τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone της Motorola, Moto E6 μπήκαν στην λίστα του FCC. Σύμφωνα με αυτήν η μπαταρία του νέου κινητού της εταιρείας θα είναι 3,000 mAh.

Ο αριθμός του Moto E6 στο FCC είναι XT2005-3 και η κωδική του ονομασία “surfna”, ενώ το διάγραμμα που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, δείχνει πως η κάμερα του smartphone, είναι τοποθετημένη στο κέντρο.

Το διάγραμμα δείχνει πως η διαγώνια μέτρηση του κινητού, είναι 158 mm κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως θα είναι 6.22″. Ωστόσο οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει λένε πως η οθόνη θα είναι 5.45″ με ανάλυση 1440 x 720 pixels. Δεδομένου ότι πρόκειται για mid-range smartphone, θα πρέπει να περιμένουμε bezels.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Motorola Moto E6, λέγεται πως στον επεξεργαστή θα βρούμε τον Snapdragon 430 SoC, στην μνήμη θα δούμε 2GB RAM και στον αποθηκευτικό χώρο 16 και 32GB ο οποίος θα παίρνει επέκταση μέσω της microSD. Στα της κάμερας οι φήμες θέλουν την πίσω κάμερα να είναι η Samsung ISOCELL S5K3L6 στα 13MP και η selfie στα 5MP. Το λογισμικό είναι πολύ πιθανόν να είναι το Android Pie.

Δεδομένου ότι το Moto E5, ανακοινώθηκε πέρσι τον Απρίλιο, περιμένουμε από την Lenovo, να ανακοινώσει πολύ σύντομα το νέο Motorola Moto E6.

Πώς σας φαίνεται και τι θα θέλατε να δείτε στο νέο μοντέλο της Motorola?

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.