Xiaomi Mi 10 Pro: Διαφημίζει την πρόσβαση στο Google Play Store

, Xiaomi Mi 10 Pro: Διαφημίζει την πρόσβαση στο Google Play Store

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Huawei έχει αποκλειστεί από την Αμερική, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα Google Play services στα smartphone της πουθενά στον κόσμου, ούτε στην Ελλάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα Huawei smartphones να μην έχουν το Play Store μέσα από το οποίο διανέμονται κλασσικά οι εφαρμογές του Android.

Η Xiaomi χρησιμοποιεί προς όφελος της τον αποκλεισμό της Huawei και με μήνυμα πάνω στο retail box του Mi 10 Pro προωθεί την εύκολη πρόσβαση στο Play Store. Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα της Xiaomi στο flagship smartphone της είναι, Mi 10 Pro with easy access to the Google apps you use most.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog τα νέα Xiaomi Mi 10 Pro και Mi 10 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα την Τετάρτη 22 Απριλίου με τιμή 1099 ευρώ για το Mi 10 Pro 256GB και τιμή 849 ευρώ για το Mi 10 128GB. Είναι η πρώτη φορά που μοντέλο smartphone της Xiaomi ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο των 1000 ευρώ.

, Xiaomi Mi 10 Pro: Διαφημίζει την πρόσβαση στο Google Play Store

Xiaomi Mi 10 Pro χαρακτηριστικά

Το Mi 10 Pro έχει 6.67 ιντσών οθόνη τύπου AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ανάλυση 2340 x 1080 pixels. Το panel έχει και ένα punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία όπου κρύβεται η κάμερα των 20MP.

Τα “γρανάζια” του smartphone γυρίζει ο Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 8GB ή 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB, 256GB ή 512GB. Στον τομέα της κάμερας υπάρχει τετραπλή διάταξη με κύρια κάμερα στα 108MP με f/1.69 και OIS. Την κάμερα συμπληρώνουν 20MP ultrawide, 8MP telephoto με 10x hybrid zoom και 12MP depth.

Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 4.500mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 50W καθώς και ασύρματη φόρτιση 30W και αμφίδρομη 10W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Η Huawei τουλάχιστον δίνει και ένα καλό κινητό δώρο στις προπαραγγελίες και η Samsung έχει προσφορά μείον 100 ευρώ σε πολλά μεγάλα καταστήματα τα S20, με το S20+ να κατεβαίνει στα 939.
Ακόμη και η Apple έχει προσφορές αυτή την περίοδο.
Ελπίζω και η Xiaomi να δώσει κάτι γιατί κατάντησε πιο ακριβή απ’ολες στη χώρα μας.

Κώστας Βλαχάκης

Nickolas, μόλις ανέβηκε. Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Ελλάδα το pre-order ξεκινάει 10 Απριλίου με δώρα
https://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-10-kai-mi-10-pro-ellada-to-pre-order-xekinaei-10-aprilioy-me-dora/

Panti84

Και να δώσει αναβαθμίσεις στα πιο καινούργια κινητά της που τα έχει παρατήσει τόσο καιρό στο 9!!!!!!! Android ξέχασες να πεις.(Δεν λέω για την Ελληνική κοινότητα που είναι ένα μπέρδεμα εκεί μέσα) για επίσημη ενημέρωση σε 10
Που θα τρολαρει και τη Huawei έβγαλε και η μύγα…

forneverarrow

Άρχισε και η Xiaomi τα χιλιάρικα… απλά τα πράγματα: μπαίνει στο black list μου και αυτή όπως η Huawei παλιότερα και η One Plus πιο πρόσφατα. Ίσως σκέφτομαι λάθος, δεν ξέρω, αλλά δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο επίπεδο συσκευές από εταιρίες που μέχρι χτες το έπαιζαν flagship killers με τις παραδοσιακές “δυνάμεις” της κατηγορίας (Samsung, Apple, LG και παλιότερα HTC). Είναι σαν να έβγαζε ξαφνικά η Toyota (που την εκτιμώ γιατί με ένα Yaris κινούμαι τα τελευταία 10 χρονια) supercar στα 2,5 εκατομμύρια € για να χτυπήσει την Aston Martin ή την Bugatti… Απλά δεν!

SUPS 👨‍⚖️

Οι Κινέζοι επειδή έβαλαν sd και sensor της Sammy αποφάσισαν να εκτοξεύσουν την τιμή τους και η αγορά θα είναι αυτή που θα τους προσγειωσει.

Anon

Τα τελευταία χρόνια πάντως όλες οι καινοτομίες ήρθαν από κινεζικές εταιρείες. Η huawei κατάφερε να φτάσει στη δεύτερη θέση και με αυξημένες τιμές. Αν δεν είχε το θέμα με τα GMS θα ξεπερνούσε και την Samsung τα επόμενα χρόνια και προσωπικά την θεωρώ ισάξια με την Samsung πλέον. Δεν είναι η εταιρεία που λέγαμε κάποτε ότι βγάζει κινεζιες. Πλεον οι συσκευές της δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τη Samsung (ναι τώρα έχουν τα GMS)
Όσο για τα xiaomi ήταν πάντα γνωστά ως budget και ξαφνικά είδαμε τεράστια αύξηση τιμής. Το θέμα είναι γιατι κάποιος να προτιμήσει xiaomi από κάτι άλλο. Apple και Samsung έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια και έχουν χτίσει brandname. Η huawei ανέβηκε τα τελευταία χρόνια με την συνεργασία της με τη Leica και έχει ένα βασικό selling point την κάμερα. Η xiaomi αυτή τη στιγμή το μόνο που βλέπω σαν selling point (που δεν είναι) ειναι ο snapdragon και αυτό γιατί η Samsung έχει την σαπίλα τον exynos. Η κάμερα σίγουρα θα είναι τουμπανη αλλά δεν θα είναι η καλύτερη στην αγορά.

panagiotis v.

θα ερθει και η σειρα σιυ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.