Microsoft: Μόνο online events μέχρι τον Ιούλιο του 2021 λόγω κορονοϊού

, Microsoft: Μόνο online events μέχρι τον Ιούλιο του 2021 λόγω κορονοϊού

Μετά την ακύρωση της Έκθεσης Ηλεκτρονικής Ψυχαγωγίας (Electronic Entertainment Expo), ή εν συντομία Ε3, λόγω του κορονοϊού, που ήταν προγραμματισμένη για το τριήμερο 9-11 Ιουνίου 2020, πολλές εταιρείες αποφάσισαν να λάβουν μέρος σε events με ψηφιακή μορφή.

Μία εξ’ αυτών είναι, πλέον, και η Microsoft. Η γνωστή εταιρεία λογισμικού, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του Xbox, αποφάσισε να απέχει απ’ οποιαδήποτε εκδήλωση, που θα γίνει μέσα στη χρονιά, εφόσον εξαλειφθεί σε μεγάλο βαθμό ο κορονοϊός, ή το 2021.

Ωστόσο, δε θα είναι οριστικά απούσα. Αρχικά, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα πάρει μέρος σε events μόνο μέσω διαδικτύου για το υπόλοιπο του 2020, αλλά αργότερα έστειλε email στους MVP της (Most Valuable Professional) με την οριστική απόφαση ότι αυτό θα γίνει μέχρι τον Ιούλιο του 2021.

Βέβαια, μέχρι τότε είναι σίγουρο ότι θα έχουμε ξεπεράσει την όλη κατάσταση με την πανδημία, όμως στη Microsoft φαίνεται πως θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δε θα συμβεί το παραμικρό κρούσμα εντός της εταιρείας.

«Υπό των φως των προκλήσεων, που έχουν παρουσιαστεί από τον COVID-19, η Microsoft παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της παγκόσμιας κατάστασης και επαναξιολογεί τη γενική στρατηγική της εταιρείας για τις προσωπικές εκδηλώσεις.

Ως εταιρεία, η Microsoft έχει πάρει την απόφαση για μετάβαση όλων των εξωτερικών και εσωτερικών events σε μία πρώτη ψηφιακή εμπειρία μέχρι τον Ιούλιο του 2021. Αυτά συμπεριλαμβάνουν και τα μελλοντικά MVP και RD Summit, που τώρα είναι προγραμματισμένα από τις 28 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2021.

Θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε την κατάσταση και ανυπομονούμε να συνδεθούμε ξανά με τον υπόλοιπο κόσμο, όταν το επιτρέψει η κατάσταση», ανέφερε στο εν λόγω email η Microsoft.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μία τέτοια απόφαση σημαίνει την ψηφιακή παρουσία της στις Εκθέσεις Computex 2020 (μεταφέρθηκε για το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου), CES 2021 (6-9 Ιανουαρίου 2021), ενώ αν δεν αλλάξει κάτι, θα ισχύσει το ίδιο και στην E3 του 2021, με δεδομένο ότι κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.