PlayStation 5: Το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας στην ιστορία της Sony

PlayStation 5, PlayStation 5: Το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας στην ιστορία της Sony

H ζήτηση για το PlayStation 5 είναι τεράστια, όμως μαθαίνουμε πως είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας στην ιστορία της Sony. Αυτά τα λόγια έρχονται απευθείας από την εταιρεία και συγκεκριμένα από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter, όπου και ευχαριστεί η Sony όλους τους gamers.

Μαζί, η εταιρεία μας υπενθυμίζει πως η ζήτηση για το PS5 έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία της, ενώ επισημαίνει πως θα προμηθεύσει τους μεταπωλητές με νέες κονσόλες πριν από το τέλος του έτους, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε πόσες κονσόλες θα διατεθούν και σε ποιες χώρες.

Το ότι θα ήταν υψηλή η ζήτηση το περιμέναμε, όμως πλέον έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ και στην Ελλάδα υπήρχαν προβλήματα με τις προ-παραγγελίες. Η εταιρεία μας λέει να μείνουμε σε επικοινωνία με τους τοπικούς retailers για εκ νέου ενημέρωση για τα διαθέσιμα PlayStation 5.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Για εμένα είναι το χειρότερο λανσάρισμα παιχνιδοκονσόλας στην ιστορία του Gaming, διαφημίζουν και πουλάνε μια παιχνιδοκονσόλα που δεν μπορεί κανείς να αγοράσει και το απόγευμα να παίζει με αυτήν σπίτι του. Διάβασα κάπου ότι ενώ στην Ελλάδα υπήρξαν κάπου στις 40.000 προ παραγγελίες οι κονσόλες που ήρθαν για να διατεθούν ήταν μόλις 800, διαβάζουμε πως οι κονσόλες που θα έρθουν τον Δεκέμβριο αρκούν μόνο για να καλύψουν τις προ παραγγελίες τις 1ης σειράς, και για τέλος δεν ξέρω αν ήταν έμπιστη η πληροφορία που έχω αλλά το PlayStation 5 στα καταστήματα για διάθεση προς πώληση θα ξεκινήσει τον Μάρτιο. Άρα για ποιο λανσάρισμα μιλάμε ??? για μια κονσόλα που δεν μπορώ να αγοράσω και να πάω σπίτι μου να παίξω ??? για μια παιχνιδοκονσόλα που στην ουσία το λανσάρισμα της θα γίνει Μάρτιο ??? Σίγουρα η Sony τα έχει κάνει μαντάρα, δεν ξέρω αν άργησε να ξεκινήσει την παραγωγή ή αν απλά βιάστηκαν να την βγάλουν στην αγορά, όπως και να έχει η Sony σε αυτήν την γενιά εκνεύρισε περισσότερο κόσμο από όσους ενθουσίασε ειδικά όταν ο κόσμος που παλεύει να πάρει την κονσόλα, έχει πληρώσει και δεν ξέρει τι γίνεται για το πότε αν και πως θα πάρει το… Συνέχεια »

SUPS 👨‍⚖️

Εγώ απορώ γιατί έπεσαν όλοι από τα σύννεφα.. Απο το καλοκαίρι ξέραμε ότι θα υπήρχε περιορισμένη διαθεσιμότητα για όσους την ήθελαν από το launch παρολ αυτά όλοι τρέξανε και δώσανε προκαταβολες κ pre orders την ίδια ώρα που καταστήματα λιανικής δεν ήξεραν πόσες θα είχαν. Φταίει κ η Sony προφανώς κ ήξεραν ότι δεν θα έφταναν αλλά ήθελαν Ν προλάβουν το launch τ xbox κ τις γιορτές. Όσο για το θέμα των youtubers μάρκετινγκ λέγεται αν δεν στο έχει πει κανείς… Ο κόσμος τους έδωσε τη δημοσιότητα και αυτή την εξαργυρώνουν με αυτό το τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.