Δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων στους εκθέτες της MWC 2020

, Δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων στους εκθέτες της MWC 2020

Η GSMA διοργανώτρια αρχή της Mobile World Congress αποφάσισε επίσημα την ακύρωση της φετινής έκθεσης λόγω της επιδημίας του κορωναϊού. Σύμφωνα τώρα με επίσης πληροφορίες, οι εκθέτες δεν θα λάβουν πίσω τα χρήματα τους παρόλο που η έκθεση ακυρώθηκε.

Στην μεγάλη αυτή Mobile έκθεση όπως γνωρίζουμε κάθε χρόνο οι εταιρείες παρουσιάζουν τα προϊόντα τους. Φέτος όμως με την επιδημία του κορωναϊού οι εταιρείες έχασαν την ευκαιρία τους και προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους ώστε να παρουσιάσουν στο κοινό τα επόμενα smartphone. Η Huawei και η Honor για παράδειγμα αναμένεται να παρουσιάσει στις 24 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη σε ένα “virtual press conference” τα δικά της smartphone.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει καθώς στους όρους και τις προϋποθέσεις αναγράφεται:

The Organizer shall not be liable to the Company for any losses, costs, damages or expenses (whether incurred under contract, tort or otherwise) suffered or incurred as a direct or indirect result of an event beyond the control of the Organizer, including without limitation, any act of God, disease or epidemic, strike, lock-out, industrial disturbance, failure of suppliers, act of public enemy, war, labor dispute, terrorist act, blockade, riot, civil commotion, public demonstration or governmental or local authority restraint nor shall the Organizer be liable to refund any fees.

Επιπλέον, για να κρατήσει η GSMA καλή σχέση με τις εμπορικές εταιρείες που κάθε χρόνο βρίσκονται στην MWC ετοιμάζει μία πρόταση η οποία θα τους κοινοποιηθεί προς τα τέλη του Μαρτίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Apple Facebook Mastercard

Τι κάνουν οι τεχνολογικές εταιρείες για τον κορονοϊό

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει κάθε τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται ο άνθρωπος. Πώς όμως έχουν αντιδράσει στην επιρροή του κορονοϊόυ οι τεχνολογικές εταιρείες;

Internet featured MWC 2020

MWC 2020: Τεράστιος ο οικονομικός αντίκτυπος από την ακύρωση της έκθεσης

Η ακύρωση μιας τόσο μεγάλης έκθεσης, όπως η MWC 2020, προκαλεί μεγάλη οικονομική ζημία σε εταιρείες, οργανισμούς, πόλεις, ακόμα και χώρες ολόκληρες.

Smartphones Android MWC 2020 Xiaomi

Xiaomi Mi 10: Καθυστερεί η κυκλοφορία τους μετα την ακύρωση της έκθεσης MWC 2020

Τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν στην παγκόσμια αγορά, λόγω της ακύρωσης της MWC 2020.

Business MWC 2020

Επίσημο: Ακυρώθηκε η έκθεση MWC 2020 στην Βαρκελώνη λόγω του κοροναϊού

Το GSMA, διοργανώτρια αρχή της Mobile World Congress ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή της MWC 2020 που θα γινόταν στην Βαρκελώνη.