Δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων στους εκθέτες της MWC 2020

Η GSMA διοργανώτρια αρχή της Mobile World Congress αποφάσισε επίσημα την ακύρωση της φετινής έκθεσης λόγω της επιδημίας του κορωναϊού. Σύμφωνα τώρα με επίσης πληροφορίες, οι εκθέτες δεν θα λάβουν πίσω τα χρήματα τους παρόλο που η έκθεση ακυρώθηκε.

Στην μεγάλη αυτή Mobile έκθεση όπως γνωρίζουμε κάθε χρόνο οι εταιρείες παρουσιάζουν τα προϊόντα τους. Φέτος όμως με την επιδημία του κορωναϊού οι εταιρείες έχασαν την ευκαιρία τους και προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους ώστε να παρουσιάσουν στο κοινό τα επόμενα smartphone. Η Huawei και η Honor για παράδειγμα αναμένεται να παρουσιάσει στις 24 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη σε ένα “virtual press conference” τα δικά της smartphone.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει καθώς στους όρους και τις προϋποθέσεις αναγράφεται:

The Organizer shall not be liable to the Company for any losses, costs, damages or expenses (whether incurred under contract, tort or otherwise) suffered or incurred as a direct or indirect result of an event beyond the control of the Organizer, including without limitation, any act of God, disease or epidemic, strike, lock-out, industrial disturbance, failure of suppliers, act of public enemy, war, labor dispute, terrorist act, blockade, riot, civil commotion, public demonstration or governmental or local authority restraint nor shall the Organizer be liable to refund any fees.

Επιπλέον, για να κρατήσει η GSMA καλή σχέση με τις εμπορικές εταιρείες που κάθε χρόνο βρίσκονται στην MWC ετοιμάζει μία πρόταση η οποία θα τους κοινοποιηθεί προς τα τέλη του Μαρτίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Kotsovolos

Οι Apple Masters Plus στα καταστήματα Κωτσόβολος

Οι 24 εξειδικευμένοι Apple Masters Plus θα βρίσκονται σε 18 καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος και θα φέρουν τη διακριτική σήμανση με pin της Apple.

Business Facebook

To Facebook αρνείται την πρόσληψη σε μαύρους υποψηφίους

Την άρνησή του Facebook να προσλάβει μαύρους υποψήφιους κατέδειξε πρόσφατο δημοσίευμα, λόγω “πολιτισμικής διαφοροποίησης”.

Business Bitcoin China

Η εξόρυξη Bitcoin στην Κίνα μπορεί να έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον

Η Κίνα είναι το… βασίλειο του Bitcoin mining, αλλά αυτό μπορεί να απομακρύνει τη χώρα από τους περιβαλλοντικούς της στόχους.

Business Sony

Η Sony κυριαρχεί στους αισθητήρες κάμερας για smartphones

Η ζήτηση για αισθητήρες καμερών για τα smartphones είναι μεγάλη και η Sony φαίνεται πως επωφελείται από αυτό.