Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Επίσημα retail boxes, αφίσες και τιμές

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Επίσημα retail boxes, αφίσες και τιμές

Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσαν αρκετές πληροφορίες για τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro, εν όψει της επίσημης παρουσίασης τους, στις 13 Φεβρουαρίου. Τα leaks προέρχονται από αρκετές πηγές και αποκαλύπτουν πολλές λεπτομέρειες για τα επερχόμενα flagships.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Αρχικά, διέρρευσαν μία σειρά από αφίσες, εικόνες, και φωτογραφίες των δύο Xiaomi Mi 10. Με βάση το υλικό που διέρρευσε, τα smartphones έχουν curved οθόνες OLED. H selfie κάμερα είναι τοποθετημένη σε punch hole στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Στο πίσω μέρος, τα Xiaomi Mi 10 έχουν παρόμοιο module καμερών, το οποίο είναι χωρισμένο στα δύο. Στο κύριο module υπάρχουν τρεις αισθητήρες, ακριβώς από κάτω έχει τοποθετηθεί ακόμη μία κάμερα και το LED flash. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο smartphone είναι ότι το Mi 10 Pro έχει κάποιον επιπλέον αισθητήρα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης κάμερας, κατά πάσα πιθανότητα ToF.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αναμένεται τα Xiaomi Mi 10 να έχουν 108MP κύρια κάμερα και το βασικό μοντέλο θα έχει 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, έχει επιβεβαιωθεί ότι τα smartphones θα έχουν LPDDR5 RAM, UFS 3.0, θα υποστηρίζουν Wi-Fi 6 και ταχυφόρτιση 66W.

Τα retail boxes που διέρρευσαν, αποκαλύπτουν ότι τα Xiaomi Mi 10 θα υποστηρίζουν και τα δύο 5G, θα έχουν Hi Res Audio, και η τετραπλή κάμερα θα είναι AI. Επιπλέον, η κάμερα θα υποστηρίζει βίντεο 8K και 50x ζουμ. Από πλευράς λειτουργικού θα τρέχουν Android 10 out of the box.

Τιμές

Σε μία άλλη δημοσίευση στο Twitter, ο GadgetsFlix αποκαλύπτει τις τιμές όλων των εκδόσεων. Η μικρή έκδοση του Xiaomi Mi 10 με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο θα τιμολογείται στα 4200¥ ή περίπου 547 ευρώ, και η μεγάλη με τα 256GB χώρο αποθήκευσης ανεβάζει την τιμή στα 4500¥ ή περίπου 586 ευρώ.

Από την άλλη, το Mi 10 Pro θα κυκλοφορήσει μόνο σε μία έκδοση με 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, και η τιμή του θα είναι 4900¥ ή περίπου 638 ευρώ.

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Επίσημα retail boxes, αφίσες και τιμές

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Έχει πλέον ξεφύγει και η Xiaomi στις τιμές….547€ δεν είναι λίγα. Σαφώς και είναι καλά τηλέφωνα, αλλά σκέφτομαι ότι στην Ελλάδα θα έρθουν κάνα εκατοσταρικο ακριβότερα. Το mi 9t pro είναι στα 310€ αυτή την στιγμή στο skroutz. Οπότε μιλάμε για διπλάσια + τιμή. Υπάρχουν καλύτερες προσφορές σε αυτό το εύρος τιμών.

Panos Christak

Το περιμέναμε πως θα ανεβάσει λίγο τις τιμές η Xiaomi. Το είχε αναφέρει ο CEO της εταιρείας
Αναλόγως όμως ανέβασαν και τα specs οπότε προσανατολίζονται να χτυπήσουν τις κορυφαίες εταιρίες

Nickolas

Αν λάβουμε υπόψη ότι το mi note 10 έχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας 600 ευρώ και η pro έκδοση 700. Τότε το απλό mi 10 θα κοστίζει 700 με 749 ευρώ και το pro 850 με 900. Τουλαχιστον αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κοστολογεί η infoquest τα τελευταία χρόνια.
Πραγματικά τεράστια διαφορά από το mi9 που κυκλοφόρησε στα 549 ευρώ.
Απ ότι φαίνεται πάντως η pro έκδοση θα είναι ένα κορυφαίο κινητό.

Nik

Καταλαβαίνω ότι πολύ σωστό θα ήταν να μην ανέβαζε τιμες ηxiaomi αλλά στην Ελλάδα πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι και μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα καλούδια που έχουν ναυαρχίδες της τα έχει και η σαμσουνγκ σ20 που ξεκινάει από 1039 και έχει το ultra 1.390 2 η χιαομι τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του πέφτει γύρω στα 150 οπότε είναι μία χαρά για όλα αυτά που έχει ois 108 megapixel camera 8GB RAM 128gb και στερεοφωνικά ηχεία super amoled δεν μπορούμε από τη μία να ζητάμε την εταιρεία καλές κάμερες και να έχει όλα τα καλούδια μίας ναυαρχίδας γιατί όπως λένε διάφοροι υστερεί σε σχέση με τις ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών και από την άλλη χωρίς να ανεβαίνει έστω στα μισά λεφτά που θα έχουν τα καινούργια samsung Νά τσιναμε δεν γίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.