iPhone 7: Ανακοινώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου;

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Αυγούστου, που σημαίνει περίπου ένας μήνας μέχρι την επίσημη παρουσίαση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Η ίδια η Apple ακόμη δεν έχει δώσει ημερομηνία για την ανακοίνωση των νέων iPhones, όμως τα leaks μας δίνουν τις πρώτες ενδείξεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο επικαλείται πηγές εκ των έσω, αναφέρεται ότι το μεγάλο event για την ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες από την Apple, όμως είναι στην ίδια γραμμή με προηγούμενες αναφορές που έλεγαν πως οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από 9 Σεπτεμβρίου και η διαθεσιμότητα από 16 Σεπτεμβρίου.

Αν τελικά ισχύουν οι πληροφορίες, φαίνεται πως η 7η Σεπτεμβρίου θα μας φέρει αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις μιας και την ίδια μέρα θα παρουσιαστεί και το PlayStation 4 Neo στη Ν. Υόρκη.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7: Υπήρχαν σχέδια για 3 εκδόσεις, αλλά η μια ακυρώθηκε

iphone 7 announcement, iPhone 7: Ανακοινώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Imperia

Αν ξεχάσεις τα specs όλα σε πολύ καλο επίπεδο τα κάνει αυτό το κινητό.
Το μονο μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι είναι μόδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.