The Last Of Us Part 2: Το πολυαναμενόμενο video game έρχεται και θα συναρπάσει

, The Last Of Us Part 2: Το πολυαναμενόμενο video game έρχεται και θα συναρπάσει

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε δει, έχουμε ακούσει κι έχουμε μάθει διάφορα για τον ερχομό του The Last Of Us Part 2. Το αποκλειστικό video game του PlayStation 4 κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου από τη Sony, ώστε να μπει τέλος στην αγωνία για τους φαν του παιχνιδιού και άπαντες να ζήσουν τη νέα περιπέτεια του Joel και της Ellie.

Όπως έχουμε δει από διάφορα trailer (όχι από spoiler), καθώς και από το Inside The Last Of Us Part 2 και το State of Play, το TLOU2 αναμένεται να είναι συναρπαστικό, με εξαιρετικά γραφικά, μία ιστορία που συγκινεί, πολλές μάχες και πλούσια αδρεναλίνη.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ειδικεύονται στα video games, αλλά και άνθρωποι του gaming, λένε πως το TLOU2 θα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Κάτι που δείχνει ότι η Naughty Dog έχει δουλέψει πάρα πολλές ώρες πάνω στον προγραμματισμό του video game, όπως αποδεικνύεται και από τη μεγάλη χωρητικότητά του, ώστε έπειτα από εφτά χρόνια το αποτέλεσμα να είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο Last Of Us. Γι’ αυτό, προφανώς, υπήρξαν και αρκετές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του, καθώς η εταιρεία ήθελε να αγγίξει την τελειότητα, και όχι τόσο λόγω του κορονοϊού.

Αναμονή τέλος, λοιπόν, και άπαντες από σήμερα θα περιμένουμε, πλέον, να εγκατασταθεί το video game στην κονσόλα μας. Αν δεν το έχετε προπαραγγείλει ακόμα, κάντε το τώρα, προκειμένου να προλάβετε τα μπόνους του Pre-Order, όπως το Ammo Capacity Upgrade στο όπλο της Ellie.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.