Week in Review: Google Pixel 4, Xiaomi Mi 9T, Mi Band 4, Huawei Mate X, Project Scarlett, UPlay+

Xiaomi Mi 9T, Week in Review: Google Pixel 4, Xiaomi Mi 9T, Mi Band 4, Huawei Mate X, Project Scarlett, UPlay+

Σιγά σιγά ολοκληρώσαμε και την 24η εβδομάδα του 2019, το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, αλλά ο κόσμος της τεχνολογίας δεν σταματά ποτέ. Αυτή την εβδομάδα είχαμε λίγο από όλα, νέα για τη Huawei, leaks επίσημα και ανεπίσημα, κυκλοφορίες, ανακοινώσεις, και άλλα πολλά.

Ας ξεκινήσουμε για μία ακόμη φορά με τη Huawei. Η εταιρεία ξεκίνησε να επικοινωνεί με προγραμματιστές ζητώντας τους να συμμετέχουν στο App Gallery. Επίσης, φήμες θέλουν τη Huawei να δοκιμάζει το Ρώσικο Aurora, ως εναλλακτική για την αντικατάσταση του Android. Παρόλο που το λειτουργικό της HongMeng OS φαίνεται να βρίσκεται ήδη σε ένα εκατομμύριο συσκευές, και μάλλον θα ονομάζεται Oak OS εκτός Κίνας.

Κατά τα άλλα, η Huawei ζητάει 1 δις δολάρια από την Verizon για 230 παραβιάσεις πατέντας, και η Κίνα ζητάει τη μη συμμόρφωση των τεχνολογικών εταιρειών με τις απαιτήσεις των ΗΠΑ. Επίσης, η Huawei ανέβαλε την κυκλοφορία του Huawei Mate X λόγο των προβλημάτων του Samsung Galaxy Fold.

Εν μέσω όλων αυτών, η Huawei ήταν η δεύτερη εταιρεία στην Ευρώπη σε παραδόσεις smartphones το πρώτο τρίμηνο του 2019, και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Huawei P20 Lite (2019) και τα Huawei Nova 5, 5 Lite και 5 Pro.

Πριν περάσουμε σε άλλα νέα θα αναφερθούμε λίγο στη Samsung, η οποία μας απασχόλησε αρκετά αυτή την εβδομάδα. Αρχικά, θα κυκλοφορήσει δύο νέα tablet, το Samsung Galaxy Tab S5 που εμφανίστηκε στο Geekbench και το Samsung Galaxy Tab A (2019). Επίσης, κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy A10e, και μάθαμε ότι το Samsung Galaxy Note 10 Pro θα έχει 25W ταχυφόρτιση αντί για 45W και μάλλον θα ανακοινωθεί στις 10 Αυγούστου.

Ένα ακόμη smartphone που μας απασχόλησε αυτή την εβδομάδα ήταν τα Google Pixel 4. Αρχικά, ο OnLeaks δημοσίευσε μία σειρά από renders, μετά η Google κοινοποίησε ένα επίσημο render, ακολούθησε ένας concept artist που δημιούργησε μία σειρά από renders των συσκευών, και τελικά ένας tipster πέτυχε την XL έκδοση στα χέρια ενός tester.

Από τη μεριά της Xiaomi έχουμε την κυκλοφορία του Xiaomi Mi Band 4, το οποίο εκτός Κίνας λέγεται Xiaomi Mi Smart Band 4, την κυκλοφορία του Xiaomi Mi 9T το οποίο κάναμε και unboxing με το Μαγικό Κοπίδι, και την ανακοίνωση των πρώτων συσκευών της εταιρείας που θα πάρουν Android Q.

Στα άλλα νέα, έχουμε τη Microsoft που αποκάλυψε την τιμή του Xbox Game Pass για PC και μερικές λεπτομέρειες για το Project Scarlett. Η Ubisoft παρουσίασε την UPlay+ μία νέα συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει περισσότερα από τις άλλες και συνδυάζεται με τη Google Stadia. Το AnTuTu ανακοίνωσε τα Android smartphones με τις καλύτερες επιδόσεις για το Μάιο. Και η Apple ξόδεψε $10.000 για ένα πρόβλημα που μπορούσε να διορθώσει με μηδενικό κόστος.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.