Week in Review: Redmi Note 8, Samsung Galaxy Fold 2, Google Pixel 4, LG The Roll

Redmi Note 8, Week in Review: Redmi Note 8, Samsung Galaxy Fold 2, Google Pixel 4, LG The Roll

Μία ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, και ο κόσμος της τεχνολογίας αχολήθηκε με παρουσιάσεις συσκευών, teasers, leaks, και άλλα. Κύριο θέμα ήταν τα νέα Redmi Note 8 και Redmi 8, το Samsung Galaxy Note 10+, η Apple, η OnePlus, και άλλα μικρότερα νέρα.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Note 10, η μεγάλη έκδοση της σειράς, Note 10+ πέρασε από τα χέρια του JerryRigEverything ο οποίος αποκάλυψε τον εντυπωσιακό του εσωτερικό κόσμο. Ενώ το iFixit απέδειξε ότι το phablet επισκευάζεται δύσκολα. Μένοντας για λίγο στη Samsung, η εταιρεία αποκάλυψε κατά λάθος τις δυνατότητες φόρτισης των Samsung Galaxy A91 και A90 5G, δημοσιεύτηκε πατέντα που δείχνει τον σχεδιασμό του Galaxy Fold 2, και τα Samsung Galaxy A71 και A91 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2020 με Android 10.

Συνεχίζουμε την OnePlus TV που θα έχει MediaTek MT5670 SoC και 3GB RAM. Επιπλέον, 3D renders του OnePlus 7T αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα σε κυκλικό module, και μάθαμε τα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά του. Μιας που μιλήσαμε για συσκευές της OnePlus, υπάρχει πιθανότητα τα smartphone της εταιρείας να αναβαθμιστούν στο Android 10 πριν τα Google Pixel 3, τα οποία θα πάρουν την αναβάθμιση μάλλον στις 3 Σεπτεμβρίου. Κλείνουμε την ενότητα με το Google Pixel 4 το οποίο φωτογραφήθηκε ξανά στα χέρια χρήστη και το Google Pixel Watch που θα έχει κάμερα κάτω από το καντράν.

Προς το τέλος της εβδομάδας, τα leaks για τα Redmi Note 8 πλήθυναν αρκετά, με τα χαρακτηριστικά τους να αποκαλύπτονται πλήρως, τον σχεδιασμό τους να διαρρέει από επίσημες press images, ώσπου τελικά τα Redmi Note 8 και Note 8 Pro ανακοινώθηκαν επίσημα με τιμή από 139 δολάρια Αμερικής. Επιπλέον, ο General Manager της Redmi, Lu Weibing, αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020 το Redmi K30 το οποίο θα υποστηρίζει 5G.

Στα άλλα νέα είχαμε λίγο από Huawei, Apple, Sony, Garmin και LG. Η Huawei φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί να επιβιώσει στις δυτικές αγορές χωρίς τη Google, ενώ παραμένει άγνωστο το αν θα εφοδιάσει το Huawei Mate 30 με Android. Παρ’ όλα αυτά, τα leaks για τη συσκευή συνεχίζουν, με τον σχεδιασμό να αποκαλύπτεται μέσα από επίσημο poster και φωτογραφίες του μπροστινού πάνελ.

Η Apple από την άλλη, διέκοψε το πρόγραμμα μεταγραφής των δεδομένων της Siri και απολογήθηκε για τη συγκεκριμένη δράση. Ενώ την ίδια στιγμή κυκλοφόρησε ανεπίσημο βίντεο που δείχνει τον σχεδιασμό των iPhone XIR και XI Pro. Η LG ετοιμάζει το πρώτο roll-up smartphone που θα ονομάζεται LG The Roll και η Garmin παρουσίασε την νέα σειρά έξυπνων ρολογιών, τα Garmin Fenix 6, εκ των οποίων μία έκδοση φορτίζει με τον ήλιο. Τέλος, το Sony Xperia 1 πέρασε από το DxOMark το οποίο αποφάνθηκε ότι η συσκευή έχει αξιοπρεπές σύστημα καμερών.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.