Week in Review: Ανακοίνωση Huawei P30, Apple Keynote και update για τα Galaxy S10

Samsung Galaxy S10, Week in Review: Ανακοίνωση Huawei P30, Apple Keynote και update για τα Galaxy S10

Η εβδομάδα που μας πέρασε σηματοδοτήθηκε από τρία βασικά γεγονότα, πρώτα είχαμε το Keynote March 2019 της Apple, έπειτα η Huawei παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στο Παρίσι και είδαμε της Huawei, Xiaomi και Samsung να τσακώνονται. Κατά τα άλλα τα Samsung Galaxy S10 φαίνεται να δέχονται σύντομα μια σημαντική αναβάθμιση σε κάμερα και ασύρματη φόρτιση.

Η Apple στης 25 Μαρτίου πραγματοποίησε το Keynote March 2019 όπου παρουσίασε μία σειρά από νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Πρώτα από όλα μας αποκάλυψε την Apple Card, μία πιστωτική κάρτα χωρίς επιβαρύνεις, αριθμό, ημερομηνία λήξης ή CVV. Έπειτα, αποκάλυψε την αναβάθμιση της συνδρομητική υπηρεσίας νέων Apple News Plus, η οποία διαθέτει 300 περιοδικών ποικίλης ύλης. Μετά ανακοίνωσε τα Apple TV Channels και Apple TV Plus, που στην ουσία είναι η αναβάθμιση του TV app με δεκάδες νέα κανάλια σε 100+ χώρες και ένα νέο πακέτο που περιέχει τα Originals show του Αμερικανικού κολοσσού. Λίγο πριν πέσει η αυλαία η εταιρεία αποκάλυψε το Apple Arcade, τη νέα συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών για iOS, Mac, και Apple TV.

Κάπως έτσι φθάνουμε στην εκδήλωση της Huawei στο Παρίσι. Η εταιρεία εκτός από τα πολυαναμενόμενα Huawei P30 και P30 Pro, παρουσίασε και μερικά νέα προϊόντα. Αρχικά έχουμε τα Huawei Freelace, τα νέα υβριδικά ακουστικά που έχουν 18 ώρες αυτονομία και δυνατότητα φόρτισης από το κινητό. Στη συνέχεια, η εταιρεία παρουσίασε τα Huawei X Gentle Monster Eyewear, ένα ζευγάρι στιλάτα έξυπνα γυαλιά με ψηφιακό βοηθό και πιστοποίηση IP67. Μετά είδαμε το Huawei Watch GT, το νέο smartwatch της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την Active και την Elegant, και θα έχει Triathlon Mode. Ένα ακόμη προϊόν της Huawei είναι το νέο SuperCharge Power Bank το οποίο μπορεί να φορτίσει το 70% της μπαταρίας του P30 Pro μέσα σε 30 λεπτά. Επίσης, η Huawei κυκλοφόρησε την P30 Wireless Charging Case, μία που επιτρέπει στην απλή έκδοση των P30 να φορτίζει ασύρματα. Και για να κλείσουμε τα της Huawei, να αναφέρουμε ότι η εταιρεία Η Huawei είχε 100 δισεκατομμύρια δολάρια ετήσια έσοδα το 2018.

Πριν περάσουμε στα δυσάρεστα ας αναφέρουμε ότι η Xiaomi σχολίασε αρκετά αρνητικά το γεγονός ότι η Huawei χρησιμοποίησε Kirin επεξεργαστή αντί για Snapgragon στο P30. Επιπλέον, η Huawei ανέφερε μέσω Twitter ότι η Apple ζέστανε την ατμόσφαρα με το Keynote March 2019 πριν τη δική της εκδήλωση και ο κύκλος των εμπαιγμών ολοκληρώθηκε με τη Samsung που δήλωσε ότι το Galaxy S10+ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Huawei P30 Pro.

Πάμε τώρα στα δυσάρεστα, οι Αμερικάνοι χρήστες των Samsung Galaxy S10+ αναφέρουν προβλήματα με τη συνδεσιμότητα και οι εκδόσεις των flagships με επεξεργαστή Exynos έχουν πρόβλημα με τη μπαταρία. Κατά τα άλλα, η Samsung αναβαθμίζει τα Samsung Galaxy S10 και προσθέτει fast charging 25W και Super Night Mode. Επίσης, η εταιρεία παρουσίασε ένα βίντεο δοκιμών του hinge του Samsung Galaxy Fold στο οποίο αποδεικνύει ότι μπορεί να αντέξει μέχρι και 200.000 αναδιπλώσεις. Τέλος, ένας early user του Samsung Galaxy Fold αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για την αναδιπλούμενη συσκευή.

Στα άλλα νέα, μάθαμε λίγα πράγματια για τον επερχόμενο HiSilicon Kirin 985, ο οποίος θα χρησιμοποιεί 7nm EUV σχεδιασμό και θα χρησιμοποιηθεί στο Huawei Mate 30. Επίσης, η Xiaomi αποκάλυψε τη νέα Super Charge Turbo τεχνολογία, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται πλήρη φόρτιση σε 17 λεπτά και η Huawei ετοιμάζεται να διαθέσει το GPU Turbo 3.0 που υποστηρίζει 25 Android παιχνίδια και βελτιώνει την κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, είδαμε μία σύγκριση της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης των Huawei Mate 20 Pro και Samsung Galaxy S10, όπου και νικητής ήταν το; Κάνε κλικ στον σύνδεσμο που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου για να μάθεις!

Θα κλείσουμε το review της εβδομάδας με μερικά leaks. Πρώτα είδαμε να αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο το OnePlus 7. Έπειτα, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτεται ένα πιο εξελιγμένο πρότυπο του foldable smartphone της Xiaomi. Χάρη στους αγαπητούς μας leakers μάθαμε για τον νέο σχεδιασμό της κάμερας του iPhone XI και είδαμε κάθε λεπτομέρεια του επερχόμενου το Oppo Reno και του περίεργο μηχανισμό της selfie κάμερας του.

https://techblog.gr/b2b/apple-card-pistotiki-karta-choris-epivaryneis-arithmo-imerominia-lixis-i-cvv/

https://techblog.gr/internet/apple-news-plus-anavathmisi-tis-syndromitiki-ypiresias-neon-prosthiki-300-periodikon/

https://techblog.gr/internet/apple-tv-channels-anavathmismeni-ekdosi-tv-app-dekades-nea-kanalia-se-100-chores/

https://techblog.gr/internet/apple-tv-plus-neo-paketo-poy-periechei-ta-originals-show-amerikanikoy-kolossoy/

https://techblog.gr/videogames/apple-arcade-syndromitiki-ypiresia-paichnidion-ios-mac-apple-tv/

https://techblog.gr/mobile/mathe-ta-panta-to-huawei-p30-pro/

https://techblog.gr/gadgets/huawei-freelace-asyrmata-akoystika-18-ores-aytonomia-dynatotita-fortisis-to-kinito/

https://techblog.gr/gadgets/huawei-x-gentle-monster-eyewear-stylata-exypna-gyalia-psifiako-voitho-pistopoiisi-ip67/

https://techblog.gr/gadgets/huawei-watch-gt-se-nea-chromata-triathlon-mode/

https://techblog.gr/gadgets/huawei-supercharge-power-bank-fortizei-to-70-tis-mpatarias-p30-pro-mesa-se-30-lepta/

https://techblog.gr/gadgets/huawei-p30-wireless-charging-case-thiki-poy-epitrepei-stin-apli-ekdosi-na-fortizei-asyrmata/

https://techblog.gr/b2b/huawei-eiche-100-disekatommyria-dolaria-etisia-esoda-to-2018/

https://techblog.gr/internet/xiaomi-empaizei-tin-huawei-chrisimopoiise-kirin-anti-snapgragon-p30/

https://techblog.gr/internet/huawei-p30-kineziki-kataskeyastria-smartphones-empaizei-tin-apple-trelainei-to-koino/

https://techblog.gr/mobile/symfona-ti-samsung-to-galaxy-s10-vgazei-kalyteres-fotografies-to-huawei-p30-pro/

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s10-provlimata-ti-syndesimotita-anaferoyn-christes-stin-ameriki/

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s10-oi-ekdoseis-epexergasti-exynos-echoyn-provlima-ti-mpataria/

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s10-anavathmisi-fernei-fast-charging-25w-super-night-mode/

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-fold-anoixe-kleise-vinteo-dokimi/

https://techblog.gr/mobile/early-user-apokalyptei-leptomereies-to-samsung-galaxy-fold/

https://techblog.gr/mobile/o-hisilicon-kirin-985-tha-chrisimopoiei-7nm-euv-schediasmo-tha-chrisimopoiithei-huawei-mate-30/

https://techblog.gr/mobile/super-charge-turbo-pliris-fortisi-se-17-lepta-tin-xiaomi/

https://techblog.gr/software/emui-9-1-to-gpu-turbo-3-0-ypostirizei-25-android-paichnidia-veltionei-tin-katanalosi-energeias/

https://techblog.gr/mobile/huawei-mate-20-pro-vs-samsung-galaxy-s10-pio-tin-kalyteri-antistrofi-asyrmati-fortisi/

https://techblog.gr/mobile/oneplus-7-apokalyptetai-leptomereia-se-neo-concept-vinteo/

https://techblog.gr/mobile/neo-vinteo-to-folding-phone-tis-xiaomi/

https://techblog.gr/mobile/iphone-xi-leak-epivevaionei-ton-neo-schediasmo-tis-kameras/

https://techblog.gr/mobile/oppo-reno-dierreysan-vinteo-renders-poy-apokalyptoyn-ton-periergo-michanismo-tis-selfie-kameras/

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.