Week in Review: Samsung Galaxy Note 10+, Vivo NEX 3, OnePlus TV, IFA 2019

Samsung Galaxy Note 10+, Week in Review: Samsung Galaxy Note 10+, Vivo NEX 3, OnePlus TV, IFA 2019
Ακόμη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της κι εμείς είμαστε εδώ σταθεροί στο ραντεβού μας για να σας παρουσιάσουμε τις σημαντικότερες ειδήσεις μαζεμένες σε ένα σημείο. Αυτή τη φορά είχαμε κάποια νέα από το μέτωπο της Huawei, μας απασχόλησαν αρκετά τα νέα Motorola One Zoom και Pro, τα Realme 5, η OnePlus TV, το Vivo NEX 3, και διάφορες συσκευές από αρκετές εταιρείες που θα ανακοινωθούν ή όχι στην IFA 2019. Φυσικά, όλα αυτά από leaks, teasers και παρουσιάσεις.

Αρχικά, ο Donald Trump δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν με τη Huawei, αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την εταιρεία η οποία θέλει να γίνει μία αόρατη ανεξάρτητη τεχνολογική δύναμη.

Μένοντας για λίγο στα της Huawei, ανακοινώθηκε η Honor Vision που είναι η πρώτη τηλεόραση με Harmony OS, το EMUI 10 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει από Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 8 του μήνα θα αναβαθμιστούν τα Huawei P30.

Στα άλλα νέα της εταιρείας, το Huawei Mate 30 Pro φωτογραφήθηκε για μία ακόμη φορά στα χέρια χρήστη και μάθαμε ότι θα έχει 25W τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Επίσης, εμφανίστηκε ακόμη ένα smartphone της σειράς Nova και με το Nova 5T πλέον γίνονται πέντε. Κατά τα άλλα, το Huawei Mate X δεν θα κυκλοφορήσει πριν τον Νοέμβριο.

Μέσα στην εβδομάδα εμφανίστηκε στην ΤΕΝΑΑ το Xiaomi Mi 9S 5G με Snapdragon 855+, και μάθαμε ότι το Xiaomi Mi 9T Pro έρχεται στην Ευρώπη μέσα στον μήνα και Ελλάδα από Σεπτέμβριο. Έπειτα, μετά από διάφορα leaks μάθαμε ότι το επίσημο όνομα της έξυπνης τηλεόρασης της OnePlus είναι “OnePlus TV” και πώς θα κυκλοφορήσει μάλλον 26 Σεπτεμβρίου, επίσης διέρρευσαν φωτογραφίες του επερχόμενου OnePlus 7T Pro ενώ περιμένουμε να βγει στην αγορά τον Οκτώβριο. Κλείνουμε με το OnePlus 7T Pro 5G που Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο 2019.

Συνεχίζουμε με τα Realme 5 και Motorola One. Τα πρώτα θα είναι δύο το απλό και το Realme 5 Pro, θα ανακοινωθούν 20 Αυγούστου και λίγο πριν την παρουσίαση διέρρευσαν ή έγιναν tease σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά και η τιμή τους. Όσον αφορά τα Motorola One Zoom και Pro, μετά από διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν και leaks μάθαμε ότι είναι δύο εκδόσεις της ίδιας συσκευής με μία βασική διαφορά.

Λίγο πριν την IFA 2019 θα αναφερθούμε στη Samsung, το Vivo NEX 3, το Google Pixel 4 XL και άλλα νέα. Αρχικά, το Vivo NEX 3 περιμένουμε να είναι το πρώτο all-screen smartphone με under-display selfie, κάτι που αποκαλύπτουν και τα επίσημα σκίτσα. Έπειτα, τα Redmi Note 8 και 8 Pro θα έχουν 10W/18W φορτιστή, 64MP κάμερα, και Helio G90T. Ενώ live φωτογραφίες του Google Pixel 4 XL δείχνουν μεγάλο forehead και μικρά bezels. Δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι κυκλοφορήσαν τα Snap Spectacles 3 τα νέα έξυπνα γυαλιά Snapchat με δύο HD κάμερες.

Η Samsung αυτήν την εβδομάδα ήταν ένα δραστήριο πεδίο. Πρώτα από όλα παρουσίασε τον ISOCELL Bright HMX έναν αισθητήρα 108MP. Έπειτα, αποκάλυψε το Samsung Galaxy A10s με 4.000mAh μπαταρία και fingerprint scanner. Λίγο αργότερα είδαμε το Samsung Galaxy Note 10+ να φορτίζει πιο γρήγορα από το OnePlus 7 Pro και μάλιστα με τον 25W φορτιστή που δίνει η Samsung. Κάπου εκεί είναι που το DxOMark δημοσίευσε την αναφορά του για τη συσκευή βάζοντας την στην κορυφή της λίστας και το DisplayMate βαθμολόγησε την οθόνη του Samsung Galaxy Note 10+ με A+. Κλείνουμε το θέμα Samsung αναφέροντας ότι τα Galaxy A Series του 2020 θα έχουν μέχρι 108MP κάμερα και 5x οπτικό ζουμ.

Το Week in Review αυτής της εβδομάδας θα το κλείσουμε με τις συσκευές που περιμένουμε να αποκαλύφθούν στην IFA 2019, πάντα βασισμένοι σε teases και leaks. Η LG θα παρουσιάσει το V60 ThinQ και το LG G8X του οποίο κυκλοφόρησαν renders, η ίδια κατέθεσε trademark για ακόμη δύο συσκευές που ίσως δούμε στην έκθεση, τα V60S και K50S.

Εκτός από την LG, η Huawei Θα παρουσιάσει AR και VR έξυπνα γυαλιά στην έκθεση IFA 2019 και η Garmin περιμένουμε να αποκαλύψει έξι νέα Vivomove.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.