Επιλέξαμε τις πιο σημαντικές ειδήσεις από την εβδομάδα που πέρασε, ειδήσεις που δεν πρέπει να χάσεις αν είσαι τρελός με την τεχνολογία! Όλες σε ένα άρθρο, νοικοκυρεμένα!
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εξαιρετικά άσχημη για τον κόσμο της τεχνολογίας, κυρίως διότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, απαίτησε τον αποκλεισμό της Huawei από την Αμερική και τη διακοπή της συνεργασίας των εταιρειών με την κινέζική κατασκευάστρια. Κατά τα άλλα, μας απασχόλησε ιδιαίτερα η σειρά smartphones Redmi K20, και μερικά άλλα μικρότερα νέα.
Κάποιες εταιρείες διέκοψαν τη συνεργασία τους με την Huawei όπως η ARM και κάποιες άλλες δήλωσαν ότι δεν διακόπτουν τις σχέσεις τους με την εταιρεία όπως η TSMC. Επιπλέον, το αβέβαιο μέλλον της εταιρείας φάνηκε να επηρεάζει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη.
Ελπίζουμε να μην κουραστήκατε μέχρι εδώ, αλλά είναι καλύτερα να είσαι ενημερωμένος από το να σε πιάνουν αδιάβαστο. Πάμε τώρα στα υπόλοιπα νέα της εβδομάδας, τα οποία αφορούν τα Redmi K20, τα αδερφάκια του Lenovo Z6, μερικές πατέντες, και κάποια leaks και φήμες.
Στα άλλα νέα, η σειρά Lenovo Z6 απέκτησε μία νέα προσθήκη, ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθεί και τρίτο smartphone. Η νέα προσθήκη είναι το Lenovo Z6 Youth Edition με Snapdragon 710, 4.050mAh μπαταρία και τιμή από 156€, και σύντομα θα κυκλοφορήσει το Lenovo Z6 Pro 5G που πιθανότητα θα διάφανη πλάτη και τις ίδιες κάμερες με την Pro έκδοση.
Cosmote και Vodafone εισάγουν νέα APIs ασφάλειας μέσω GSMA Open Gateway. Δείτε πώς θα αλλάξει η σύνδεση σε εφαρμογές και η προστασία από SIM swap απάτες.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου