Internet

Week in Review: Android 10, Oppo Reno 2, Redmi 8 και Note 8, OnePlus TV


Στο τέλος της έφτασε και αυτή η εβδομάδα. Όπως πάντα είχαμε αρκετά νέα, teasers, leaks, και τα λοιπά. Ωστόσο, μας απασχόλησαν ιδιαίτερα η Oppo με τα επόμενα Reno smartphones, η Realme με τις νέες τις συσκευές, και τα νέα Redmi 8 και Note 8.

Αρχικά, μετά από ένα σύντομο leak του Realme 5 Pro που πέρασε από το Geekbench η εταιρία παρουσίασε τα νέα της smartphone που είναι τα Realme 5 και 5 Pro. Έπειτα, μάθαμε ότι τα Oppo Reno 2 θα πιάνουν 5G και θα παρουσιαστούν επίσημα στις 28 Αυγούστου. Επίσης, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός τους.

Περνάμε στη Redmi, τη Huawei και την OnePlus. Μέσα στην εβδομάδα διέρρευσαν μία σειρά από πληροφορίες οι οποίες αφορούσαν το Redmi 8 που θα έχει 5.000mAh μπαταρία, το Redmi 8A που θα διαθέτει τον Snapdragon 439, το Redmi Note 8 με την κορυφαία κάμερα και την μεγάλη αναλογία οθόνης προς σώμα, και το Redmi Note 8 Pro για το οποίο μεταξύ άλλων διέρρευσαν φωτογραφίες.

Από πλευράς Huawei, η εταιρεία πήρε παράταση 90 ημερών από την Αμερικανική κυβέρνηση, ετοιμάζει τον HiSilicon Kirin 990 που θα εξοπλίσει τα Mate 30 και Mate X του οποίου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή.

Η OnePlus TV θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, θα τρέχει Android, και θα είναι 55 ιντσών με πάνελ QLED. Επίσης, πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν ότι τα OnePlus 7T θα έχουν κυκλικό module κάμερας.

Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με διάσπαρτα νέα, όπως τα iPhone 11 που θα ανακοινωθούν 10 Σεπτεμβρίου, μάλλον θα έχουν USB type-C και η Caviar θα κυκλοφορήσει custom εκδόσεις αξίας 50.000 δολαρίων. Ή τις Xiaomi, Oppo και Vivo που δημιουργούν υπηρεσία μεταφοράς αρχείων παρόμοια με το AirDrop και τη Samsung που ετοιμάζει clamshell-like foldable smartphone.

Σε άλλα νέα, διαβάσαμε ότι ο Google Assistant παραμένει πιο έξυπνος από τις Alexa και Siri, η Google είδε άνοδο στις πωλήσεις χάρη στα Pixel 3a και 3a XL, ενώ η τελευταία ανακοίνωσε την επίσημη ονομασία του Android Q που είναι Android 10. Μιας που είπαμε για Android 10, μάθαμε τα Nokia smartphones που θα αναβαθμιστούν, και είδαμε το Nokia 7.2 το οποίο θα παρουσιαστεί στην IFA 2019.

Τέλος, εξετάσαμε πόσο γρήγορα φορτίζουν τα Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+, κάναμε hands-on βίντεο του Samsung Galaxy Note10+ για τα μάτια σας μόνο, και μάθαμε ότι οι χρήστες smartphone δεν αλλάζουν συχνά συσκευή λόγο της έλλειψης καινοτομίας από πλευράς των εταιρειών.

Επεξεργάστηκε την 24 Αυγούστου 2019 13:37

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.